Amikor a Receptbazár stúdiójában jártam, és ott főztem Jancsibával, készült velem egy kis interjú. A veszprémi Napló újságírója kérdezett, és abból született a képen látható cikk.
Max, drága barátom, ezúton is gratulálok! Fél perc alatt 5 kg-t híztam a büszkeségtől, hogy színvonalas főzősműsorban szerepelsz és nyomtatásban is megjelentél :D Tetszik az újságíró, az első mondatban sok lényegeset belefoglalt Jancsi báról és rólad is.
Max, drága barátom, ezúton is gratulálok!
VálaszTörlésFél perc alatt 5 kg-t híztam a büszkeségtől, hogy színvonalas főzősműsorban szerepelsz és nyomtatásban is megjelentél :D
Tetszik az újságíró, az első mondatban sok lényegeset belefoglalt Jancsi báról és rólad is.
Köszönöm!
VálaszTörlésDe jó! Gratulálok!
VálaszTörlésMax drága! Gratulálok! :)
VálaszTörlésAkkor most már Te is celeb leszel??? :)))))
Mester, ugye még tegeződhetünk? :-)
VálaszTörlésDagad a mellem, szívből gratulálok!!!
Gratulálok, drága Barátom!:-)))
VálaszTörlésHuha! Írásos sajtóban megjelentél! Hát, tényleg nem tudom, hogy még tegeződhetünk e... És a Celeb elnevezésen szerintem gondolkodnunk sem kell! :DDD
VálaszTörlésGratulálok! :))
VálaszTörlésSzívből gratulálok:)
VálaszTörlésGratulálok:-D
VálaszTörlésMax,
VálaszTörléscsak most értem ide-remélem nem haragszol érte?
Szívből gratulálok!!!
Köszönöm Mindenkinek!!!
VálaszTörlésNem ettől még nem vagyok celeb, de nem is szeretnék az lenni!!!!!!
Gratulálok!!
VálaszTörlésMax gratulálok hozzá:)
VálaszTörlésÉn is csatlakozom! És most már remélem, tényleg összefutunk! 3x próbálkoztam a Bringatanyán...:))
VálaszTörlésRemélem, negyedszerre jókor megyek.
Móni: csörögj meg előtte
VálaszTörlés