Hozzávalók:
- 1-1 camembert sajt, legalább 125 g-os, (személyenként)
- zöld fűszerek (szárított petrezselyem, oregánó, bazsalikom, provanszi keverék..)
- só, bors, olívaolaj, alufólia, növényi olaj
- a tálaláshoz: bagett, pirított kenyér szeletek, grissini, kétszersült...
Egy éles késsel bevágom a sajt tetejét,
meghintem sóval, borssal, zöld fűszerrel és egy kis olajjal.
Helyes kis batyut formázok belőle, és meleg sütőben, 200 C-on, 10-12 percet sütöm.
Ehetjük a fóliából, vagy ha ügyesek vagyunk, akkor ki boríthatjuk egy tányérra.
Jó étvágyat hozzá!
Max
Naggggyon guszta! Eddig simán, fólia nélkül sütöttem, de ezt is kipróbálom :)
VálaszTörlésÉn leveles tésztába csomagolva szoktam, nagyon szeretjük!
VálaszTörlésSzia Max,utólagos engedelmeddel követlek:-D!
VálaszTörlésSzóval a "batyu" miatt azt hittem,hogy levelestésztás-történet lesz,de így még jobb!Imádunk mártogatni,ki fogom próbálni!!!
Üdv:SKata
Siiiiiiirály!!!!
VálaszTörlésAmi: ez szerintem így finomabb verzió.
VálaszTörlésMóni: az már szerepelt nálam, de ez jobban bejött.
Kata: köszike, és próbáld ki!
CV: elkészítetted már?
Jaaaaj, Camambert, finom, olvadt, illatos.... mmmmmhhh...
VálaszTörlés