Oldalak

2010. június 20., vasárnap

Parfétorták

Képes beszámoló a parfétortákról. A parfé egy mélyhűtött, tejszínkrémes desszert, ami normál hőmérsékleten nem olvad, így könnyen tárolható és fogyasztható.

Parfétortáink a Bringatanyán:


Epres-vaníliás


Karamella és tiramisu.


Emeletes, az alsó réteg: vanília csoki darabkákkal, 
a felső eper, eperlekvárral töltve.

Design by Bringatanya

Házi receptek itt és itt!

8 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon gyönyörűek! Lesznek receptek is? Nekem a legjobban az utolsó tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek szerintem is és ennék belőlük szívesen .-)

    VálaszTörlés
  3. Ajaj, választani sem tudnék. Mindegyiket megkostolnam...

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikusak a torták, engem most a karamell érdekelne, de azért a többibe is belekóstolnék:D

    VálaszTörlés
  5. Jézusatya... Leborulok :-)

    Asszem, tudnék választani: így, ilyen sorrendben :-DDD

    VálaszTörlés
  6. Én is az utolsónak ülnék neki!
    Egy házi recept engem is érdekelne, fagylaltgépem ugyan is nincs.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen!!
    Receptekről annyit, hogy igazából ezek cukrászipari anyagokkal készültek, ezért inkább a házi változatot javasolnám:

    http://maxkonyhaja.blogspot.com/2009/12/karacsonyi-parfe-torta-1934-bol.html

    http://maxkonyhaja.blogspot.com/2010/01/csokis-vanilias-zebra-parfe-torta.html

    VálaszTörlés
  8. Először így, ebben a sorrendben, aztán a középsőt előre és a harmadikat középre, aztán hátulról előre :D
    Nemcsak finomak, de nagyon szépek is! Hiába na, aki profi, az Max :)

    VálaszTörlés