tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post1412519737644265936..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Pácolt (szusi) gyömbérMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-59289588133591925392013-11-03T21:38:20.282+01:002013-11-03T21:38:20.282+01:00Hello, én pont a héten csináltam, és a következő t...Hello, én pont a héten csináltam, és a következő trükkel éltem: céklasaláta levét is tettem a páclébe, ettől szép rózsaszín színe lett. Interneten olvastam, hogy a gyári készítmények se maguktól rózsaszínűek. Ez viszont legalább bio. üdv.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-53684433725003422302011-10-14T05:08:10.197+02:002011-10-14T05:08:10.197+02:00Szerintem nagyon jó lett, és a megrendelő is elége...Szerintem nagyon jó lett, és a megrendelő is elégedett. Legközelebb a rizsecetes verzió lesz, kíváncsi vagyok a különbségre.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-51314123082850701732011-10-13T09:52:26.856+02:002011-10-13T09:52:26.856+02:00IMÁDOM! Tavaly próbálkoztam ilyesmit készíteni, de...IMÁDOM! Tavaly próbálkoztam ilyesmit készíteni, de nem bírtam kivárni az érlelést, a harmadik napon leittam róla az összes levet. Újra felöntöttem, de az már nem volt az igazi. <br />Lehet hogy a besózás a titok, ki fogom próbálni. Annál is inkább, mert a bolti változat tele van tartósítókkal."saját levében"https://www.blogger.com/profile/02512085899978922450noreply@blogger.com