tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post185612720006297810..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Bence kedvence, azaz a tejfeles pogácsaMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger47125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-23228920558682865532023-10-27T10:19:46.498+02:002023-10-27T10:19:46.498+02:00A füredi 1 kg-os liszt zacskóján volt ez a pogácsa...A füredi 1 kg-os liszt zacskóján volt ez a pogácsa recept.Kb 30 éve ezt sütöm.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-52079894834942482412020-12-15T09:54:48.592+01:002020-12-15T09:54:48.592+01:00Nekem működik vajjal!14-16éve volt lisztes zacskób...Nekem működik vajjal!14-16éve volt lisztes zacskóba ez a recept, azóta sütöm ezt a pogácsát.Még sosem maradt belőle!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18303269012061650380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-28862005451175412702019-07-06T07:19:13.046+02:002019-07-06T07:19:13.046+02:00Valóban a Devecseri liszt zacskóján volt a recept....Valóban a Devecseri liszt zacskóján volt a recept.Nagyon finom, nem lehet megunni! Ma is ezt fogom sütni.😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13925324290859459261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-28894115980657900832018-09-27T22:27:32.482+02:002018-09-27T22:27:32.482+02:00Így igaz anni0007.Nagyon fincsi pogácsa .És tényle...Így igaz anni0007.Nagyon fincsi pogácsa .És tényleg a Devecseri liszt hátulján volt ez a recept.Mindig ezt sütöm és nagyon szeretik. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02541160981278976721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-20339752463051816632018-04-29T12:22:05.544+02:002018-04-29T12:22:05.544+02:00anni0007 A devecseri liszt hátoldalán volt a recep...anni0007 A devecseri liszt hátoldalán volt a recept anyósom is félretette és ezzel a liszttel álom jó dolgozni.anni007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-13647554763433145922015-04-19T06:25:37.067+02:002015-04-19T06:25:37.067+02:00Kedves Névtelen!
Nehéz így látatlanban megmondani,...Kedves Névtelen!<br />Nehéz így látatlanban megmondani, mi az oka. Az hogy ennyi sütés kellett neki, az gyanús, ennyi idő alatt a kenyér megsül. Le tudod ellenőrizni a sütő hőfokát, mondjuk sütőhőmérővel? Az hogy sületlen részek vannak, azt szerintem a csomók okozzák, bár kevésbé dagasztott tésztánál sem jelentkezik. Tudni kellene, esetleg mi lett változtatva, milyen liszttel, zsiradékkal, tejföllel készült.Max Gastrohttps://www.blogger.com/profile/07232086578493909766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-65828692168249107122015-04-19T02:58:03.933+02:002015-04-19T02:58:03.933+02:00Kedves Max,
Nekem nem sikerült, már a tésztája sem...Kedves Max,<br />Nekem nem sikerült, már a tésztája sem lett egyenletes (hiába dagasztottam, nem lett belőle egyenletes tészta, kicsit kupacos lett). A sütés 180 fokon is katasztrófális eredményt hozott, fél óráig sütöttem, még csak színt se kapott, aztán felemeltem 200 fokra a hőmérsékletet, még egy negyedórára (tehát összesen háromnegyed órát sütöttem). Eredményeképpen szétszáradt a pogácsa, DE: belül helyenként nyers. Tudnál segíteni, mit ronthattam el? Nagyon köszönömAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-49466328848034127032012-12-31T16:33:46.736+01:002012-12-31T16:33:46.736+01:00Franciáknak sütöm többször is egy évben, imádják. ...Franciáknak sütöm többször is egy évben, imádják. Ma két adagot csinálok éppen (1kg 20dkg lisztből), a fél utca ezt eszi :)<br />Köszönöm a receptet!<br /><br />NóraAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13149443130520043323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-19846950369549958332012-09-16T21:55:03.881+02:002012-09-16T21:55:03.881+02:00Ezt a receptet én ismerem, emlékszem a lisztes zac...Ezt a receptet én ismerem, emlékszem a lisztes zacskóra -kicsivel több mint tíz éve- amin találkoztam vele. Nagyon jó recept!<br /><br />Emylia GreenEmylia Greenhttps://www.blogger.com/profile/00680012784939261893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-33261856439317750092012-03-05T10:18:17.702+01:002012-03-05T10:18:17.702+01:00Igen, érdemes. 10-15 percet szoktam hagyni.Igen, érdemes. 10-15 percet szoktam hagyni.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-90299733934759799692012-03-05T10:07:04.252+01:002012-03-05T10:07:04.252+01:00a hajtogatások között kell pihentetni a tésztát? É...a hajtogatások között kell pihentetni a tésztát? ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-71038579681843350242011-10-23T07:51:26.336+02:002011-10-23T07:51:26.336+02:00Janó! Remélem a hasfájás nem volt vészes, és azért...Janó! Remélem a hasfájás nem volt vészes, és azért a pogácsa kárpótolt. Én pénteken sütöttem egy céges bulira, ismét osztatlan sikert aratott.<br />Egészségetekre!Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-39373471517921743092011-10-22T20:46:56.559+02:002011-10-22T20:46:56.559+02:00Friss élesztővel tökéletes. Már a sütőben van, érz...Friss élesztővel tökéletes. Már a sütőben van, érzem az illatát.<br />Alig várom a szent hasfájást :)<br />Köszönöm a receptet!!janóhttps://www.blogger.com/profile/06818336867111440194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-60501822337891068382011-10-22T20:44:49.562+02:002011-10-22T20:44:49.562+02:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.janóhttps://www.blogger.com/profile/06818336867111440194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-15651938031648988632011-06-05T10:41:52.428+02:002011-06-05T10:41:52.428+02:00áhá, köszi :-) Megcsináltam, ízre jó lett, de kics...áhá, köszi :-) Megcsináltam, ízre jó lett, de kicsit száraz lett. A szárazélesztőre fogom,friss élesztővel is ki fogom próbálni! :-)Borihttps://www.blogger.com/profile/07074364874668693992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-76220345964582658202011-05-31T21:59:14.354+02:002011-05-31T21:59:14.354+02:00Két adagra veszem, mert így kezelhető, különben na...Két adagra veszem, mert így kezelhető, különben nagy lenne a tészta és nem fér el a nyújtólapon(-:Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-71356066999712062072011-05-31T15:17:29.533+02:002011-05-31T15:17:29.533+02:00Kedves Max! Nagyon jól néz ki ez a pogi, megcsinál...Kedves Max! Nagyon jól néz ki ez a pogi, megcsinálnám. Egy kérdésem van: amikor azt írod, hogy "átgyúrjuk, és kettévesszük" a tésztát, az az utána való folyamatra nézve mit jelent? Kettő adagban végzem a hajtogatásokat, nyújtásokat? Köszi: BoriBorihttps://www.blogger.com/profile/07074364874668693992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-21800047948115767562010-08-16T07:04:08.340+02:002010-08-16T07:04:08.340+02:00Zsuzsii! Nagyon szívesen, és Bencét külön üdvözlöm...Zsuzsii! Nagyon szívesen, és Bencét külön üdvözlöm!!Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-39759157602488016092010-08-15T17:13:41.986+02:002010-08-15T17:13:41.986+02:00Köszönöm szépen a receptet! Már sokadszorra süröm ...Köszönöm szépen a receptet! Már sokadszorra süröm meg de minden egyes alkalommal meglep hogy mennyire finom! ez a kedvenc pogácsa receptem! Rádásul a bátyámank, Bencének a kedvence!<br />Mégegyszer köszönöm :)Zsuzsiinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-27059661986426517292009-12-23T07:06:37.023+01:002009-12-23T07:06:37.023+01:00Noémi!
Örülök, és hasonló jókat Nektek is. Nézd m...Noémi!<br /><br />Örülök, és hasonló jókat Nektek is. Nézd meg, ebből találsz ízesített verziót is nálam.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-6117543224888660172009-12-21T21:46:47.530+01:002009-12-21T21:46:47.530+01:00Szia Max!
Köszi a receptet, elsö pogácsám és nagyo...Szia Max!<br />Köszi a receptet, elsö pogácsám és nagyon jól sikerült és nagyon finom is, majd még sokszor fogom csinálni, azt már tudom!!"<br />Kellemes ünnepeket és sok szép és jó receptet 2010-ben is ;)Noémihttps://www.blogger.com/profile/10370599750635395879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-41104342760573132262009-08-17T07:29:36.615+02:002009-08-17T07:29:36.615+02:00Éva Tünde: köszönöm, én is lisztes zacskóra tippel...Éva Tünde: köszönöm, én is lisztes zacskóra tippeltem.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-85693829697162780322009-08-16T13:16:03.946+02:002009-08-16T13:16:03.946+02:00Szia Max! A receptet ismerem, egy lisztes zacskón ...Szia Max! A receptet ismerem, egy lisztes zacskón lehetett olvasni kb. 10 évvel ezelőtt, és talán még utána is pár évig. Anyukám egy falubeli nénitől kapta a receptet, aki sajátjaként féltve őrizte, és inkább megsütötte ő maga, de a titkot nem árulta el. Máig nem tudom, hogy lehetett szóra bírni... :-). Sajnos, hogy melyik fajta liszt volt, már nem tudom, de szerintem a malom már rég csődbe ment. Remélem, segítettem.eperághttps://www.blogger.com/profile/13008369833316971496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-56907899380908618832009-05-18T06:47:00.000+02:002009-05-18T06:47:00.000+02:00Yence!
Bencének és Komaasszonynak üdvözletem, és ...Yence!<br /><br />Bencének és Komaasszonynak üdvözletem, és köszi!!!Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-36991314133731390172009-05-17T18:13:00.000+02:002009-05-17T18:13:00.000+02:00Ezt, és az egész blog linkjét máris postáztam egy ...Ezt, és az egész blog linkjét máris postáztam egy mailen a komasszonyomnak, mert pl. a keresztfiam is Bence. (Na meg a kismilliÓ recept ugye!...) ;-P<br /><br />Köszi! ;-)yencehttps://www.blogger.com/profile/11431849454455222453noreply@blogger.com