tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post2624910419957848594..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Gyorsan valami....tojásost!!! a farmer reggelijeMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-49442537357548478152011-02-12T09:00:05.020+01:002011-02-12T09:00:05.020+01:00Szia Norono!
Bent hagyom a kenyeret, míg melegszi...Szia Norono!<br /><br />Bent hagyom a kenyeret, míg melegszik a sütő, de ezt beleszámolom a kelesztésbe. Tehát: felmelegítem a sütőt, begőzősítem, és kb. 50 C-on bent tartom a kenyeret. Kb. 20 perc után bekapcsolom a sütőt, fel max.-ra (ez kb. 230-250 C., és tíz percig melegítem, ezzel vége a kelesztésnek, és innen számítom a sütést. 10-15 per múlva vissza vesezm a hőfokot, és sütöm, míg meg nem sül. Remélem érthetően írtam, ha nem kérdezz nyugodtan.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-75738435342273454822011-02-12T08:54:28.147+01:002011-02-12T08:54:28.147+01:00Max, lenne egy kérdésem!
A sütőben való gőzös kele...Max, lenne egy kérdésem!<br />A sütőben való gőzös kelesztés után jön a maxon való sütés, oké ez tiszta.De közben kiveszed a kenyeret amíg felmelegszik a sütő maxra, vagy bent maradhat a kenyér. Ha kiveszed, nem esik össze? Ha bent marad, akkor az idő attól kezdve számolandó, hogy feltekered?<br />Bocs a süsüségért!:-)noronohttps://www.blogger.com/profile/05438694306318938131noreply@blogger.com