tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post438759828503729355..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Tejszínes gesztenye tortaMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-87197547108017364562011-03-27T07:55:53.199+02:002011-03-27T07:55:53.199+02:00Örülök hogy sikerült. Ez egy három éves recept, va...Örülök hogy sikerült. Ez egy három éves recept, valószínű most én is másképpen csinálnám, és változtatnák sok mindenen. Nem kőbe vésett receptek ezek, nyugodtan lehet változtatni, formálni a saját íz és ízlés világ szerint.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-29054694361536919082011-03-26T22:18:21.098+01:002011-03-26T22:18:21.098+01:00Szóval, ma megcsináltam, nagyon egyszerű, bárki me...Szóval, ma megcsináltam, nagyon egyszerű, bárki meg tudja csinálni. Sok a 7,5 dl tej!!!<br />megjegyzés: tejből elég a 6 dl, esetleg egy kicsi lisztet lehet bele tenni, a tejszínbe meg 2 cs habfixálót. Tuti siker :) szerintem egy kis sót is kell a krémbe belerakni, jobban kidobja a finom ízeket, én tettem bele egy kis rumot is.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/10218171209253130008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-60227330186247296852009-10-21T15:04:49.942+02:002009-10-21T15:04:49.942+02:00Anyunak és nagyinak egynapon van a szülinapja: okt...Anyunak és nagyinak egynapon van a szülinapja: okt 22. Hagyományosan gesztenyepűrét eszünk ilyenkor, de holnap elkészítem ezt a tortát. köszi, örülök neki nagyon! Csak a piskótakészítést ne baltázzam el....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-23958511981992032442008-12-28T19:03:00.000+01:002008-12-28T19:03:00.000+01:00Finom receptek - http://www.finomreceptek.hu/<A HREF="http://www.finomreceptek.hu/" REL="nofollow">Finom receptek - http://www.finomreceptek.hu/</A>Unknownhttps://www.blogger.com/profile/00125710473566503386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-73769157031865318472008-12-22T11:04:00.000+01:002008-12-22T11:04:00.000+01:00Köszönöm Max!Semmiképp nem használom fel, viszont ...Köszönöm Max!Semmiképp nem használom fel, viszont sajnálom, mert gondoltam végre megtudhatom milyen a gesztenye, de majd legközelebb:)<BR/>Kellemes Ünnepeket!!!<BR/>IldikóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-30785560054497119502008-12-21T14:37:00.000+01:002008-12-21T14:37:00.000+01:00Szia Ildikó!Ha savanyú/savanykás, akkor semmiképpe...Szia Ildikó!<BR/><BR/>Ha savanyú/savanykás, akkor semmiképpen ne egyétek meg mert az szerintem nem jó. Ízének, gesztenyésnek kell lennie, ha rumos, akkor pedig azt az ízt, es a gessztenyének olyan semlegesnek, de érezhetőnek kellene lenni. Az az igazság, hogy én minden olyat aminek nem jó az illata (számomra), inkább kidobom, jobb mint ha gyomorrontás lenne belőle:-)Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-39748396579811619282008-12-21T14:28:00.000+01:002008-12-21T14:28:00.000+01:00szia Max! A segitsegedet szeretném kérni gesztenye...szia Max! A segitsegedet szeretném kérni gesztenye ügyben.Kaptam egy csomag Gesztenyepürét(Obenque) ajándékban, rum és vaniliával van izesítve, habár garanciában van még, de mivel én enyhe savanykás ízét éreztem, igy kételkedni kezdtem, hogy már nem lenne jó?Azt tydni kell, hogy fogalmam sincs, hogy milyen ize kell legyen, mivel felénk nem lehet kapni,mostanig enm ismertem.<BR/>Mit gondolsz?Lehet romlott? <BR/>Köszi! <BR/>Boldog Karácsonyt!<BR/>IldikóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-17037597435937280982008-11-01T11:25:00.000+01:002008-11-01T11:25:00.000+01:00Hasonló finom recepteket találsz itt:www.finomrece...Hasonló finom recepteket találsz itt:<BR/><A HREF="http://www.finomreceptek.hu" REL="nofollow">www.finomreceptek.hu</A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-79672174411294146722008-10-29T10:32:00.000+01:002008-10-29T10:32:00.000+01:00köszi szépen, de ha te is azt mondod macerás, akko...köszi szépen, de ha te is azt mondod macerás, akkor elhiszem, mert már kétszer próbálkoztam vele és egyszer sem sikerült, fondant helyett csak cukrot kaptam, lemondok róla ha ott is drága, de akkor mivel diszitsek egy Thomas tortát?<BR/>KÖszi és üdv.IldikóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-72331473050700168742008-10-29T09:24:00.000+01:002008-10-29T09:24:00.000+01:00Ildikó!Nem itthol még nem csináltam marcipánt, kic...Ildikó!<BR/>Nem itthol még nem csináltam marcipánt, kicsit macerás, de megoldható. Venni austriában szoktam, ott egész elfogadható ára van, itthol horror az ára. Attól is függ, hogy milyen a marcipán, 1X, 2X, 3X. A mandula -cukor arányt jelölik, a 3X-os az olcsóbb, de árat most sajna nem tudok.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-575405336171018442008-10-28T12:23:00.000+01:002008-10-28T12:23:00.000+01:00Isten éltesse az ünnepeltet!Fini lehet ez a torta,...Isten éltesse az ünnepeltet!<BR/>Fini lehet ez a torta, megkóstolnám:)Még sose ettem gesztenyést, nálunk nem lehet kapni,szeretném megkérdezni, hogy te már otthon készitettél-e marcipánt?<BR/>És az üzletben mennyiért lehet kapni, mert itt nagyon drága, és onnan szeretnék hozatni.<BR/>köszi<BR/>IldikóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-4152691682713941832008-10-26T00:01:00.000+02:002008-10-26T00:01:00.000+02:00Boldog születésnapot Anyukádnak :-)Boldog születésnapot Anyukádnak :-)Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-27064235385881106232008-10-25T20:48:00.000+02:002008-10-25T20:48:00.000+02:00Hát innen is Isten éltese, nagyon finom lehetett, ...Hát innen is Isten éltese, nagyon finom lehetett, hamarosan kipróbálom !Judit.Anonymousnoreply@blogger.com