tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post4719902376895021150..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Gyöngyök és a savanyúságokMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-12715345030254568142008-09-17T16:27:00.000+02:002008-09-17T16:27:00.000+02:00Max, ezen nagyon jót szórakoztam!!!! :-)))))) No d...Max, ezen nagyon jót szórakoztam!!!! :-)))))) No de hány üveggel lett????Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-37521635012256943482008-09-17T13:51:00.000+02:002008-09-17T13:51:00.000+02:00Max, kérem szépen a káposztával töltött almapaprik...Max, kérem szépen a káposztával töltött almapaprika receptet, most! :-), főleg, ha nem édesen, hanem savanyúan tettétek el.<BR/>Amíg olvastam a bejegyzésed eszembe jutott az ifiasszony legelső levese, amit egy 10 l-es fazékban tett az asztalra, majd az ifjú férj kérdésére, miért főzött ilyen sokat, ezt felelte: először sótlan volt, megsóztam, sós lett, felöntöttem vízzel, sótlan lett, megint sóztam ... :-) De ti sokkal jobban csináltátok, sokféle finom savanyúság, hamm :-)Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.com