tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post4778086664939005..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Parasztkenyér (DNK)Maxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-71413342954536184812010-02-19T07:42:44.416+01:002010-02-19T07:42:44.416+01:00Gabi!
Ha gondolod, írj a blogomon található mail c...Gabi!<br />Ha gondolod, írj a blogomon található mail címre, és pár gondolatot máris leírok. Vagyis este, mert most megyek dolgozni.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-85545637421363269712010-02-19T07:38:14.940+01:002010-02-19T07:38:14.940+01:00Szia Max!
Köszi szépen! Meg fogom próbálni 2 részr...Szia Max!<br />Köszi szépen! Meg fogom próbálni 2 részre véve sütni. Igen. Tettem bele sima lisztet, ahogy írtad a receptben. Várom a kelt tésztás gondolatok folytatását!Gabihttps://www.blogger.com/profile/05095763365546581180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-74440683438537912942010-02-19T06:42:10.039+01:002010-02-19T06:42:10.039+01:00Szia Gabi!
Hát teljes kiőrlésűt csak úgy szoktam, ...Szia Gabi!<br />Hát teljes kiőrlésűt csak úgy szoktam, hogy sima liszttel keverem. Talán vedd ketté a tésztát, kis bucikra, és alacsonyabb hőfokon próbáld meg.<br />Hamarosan jelentkezem a kelt tésztás gondolataim 2. részével, és abban megpróbálok erre is kitérni.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-56127158987660677322010-02-18T08:26:01.617+01:002010-02-18T08:26:01.617+01:00Max, kérlek segíts! Megcsináltam a kenyeret, nagyo...Max, kérlek segíts! Megcsináltam a kenyeret, nagyon szépen megkelt, viszont (mint sajnos mindig a teljes kiőrlésű liszttel készült kenyerek esetén) ki kellett dobnom a kukába, mert a belseje ragacsos lett. Tudom, hogy nem a recepttel van a hiba, hanem velem! Mit kéne máshogy csinálnom? Fehér kenyeret tudok sütni minden gond nélkül. Köszönöm! GabiGabihttps://www.blogger.com/profile/05095763365546581180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-10252890241823508222010-02-15T13:21:15.770+01:002010-02-15T13:21:15.770+01:00Eddig mindig csak olvastam, de sosem merészkedtem ...Eddig mindig csak olvastam, de sosem merészkedtem a tettek mezejéig :-)Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-74776396621275265722010-02-15T10:22:55.428+01:002010-02-15T10:22:55.428+01:00Jonak nez ki. Kiprobalom...
A kenyszer jo otleteke...Jonak nez ki. Kiprobalom...<br />A kenyszer jo otleteket szul...Edit (Esc)https://www.blogger.com/profile/03189960641205977495noreply@blogger.com