tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post5042302532120047466..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: "8 perces" pizza serpenyőben....Maxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-51703637523754677142011-01-29T11:27:00.469+01:002011-01-29T11:27:00.469+01:00Én is kipróbálom! Istenien néz ki! :))Én is kipróbálom! Istenien néz ki! :))Mézigörlhttps://www.blogger.com/profile/02925654027305518998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-32842232838899224702009-04-10T16:52:00.000+02:002009-04-10T16:52:00.000+02:00Remek volt, pikk-pakk elfogyott! Köszönöm a recept...Remek volt, pikk-pakk elfogyott! Köszönöm a receptet! :))Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-46785415612759285412009-04-10T16:00:00.000+02:002009-04-10T16:00:00.000+02:00Szia!Laura az egyik kedvencem,amit ő készít az biz...Szia!<BR/><BR/>Laura az egyik kedvencem,amit ő készít az biztos jó.Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok nektek.Bellyhttps://www.blogger.com/profile/16250684372916620898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-91974327784312533582009-04-10T10:04:00.000+02:002009-04-10T10:04:00.000+02:00Ez tényleg nagyon ötletes recept. Kellemes húsvéti...Ez tényleg nagyon ötletes recept. <BR/>Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-43807726764970376402009-04-09T13:30:00.000+02:002009-04-09T13:30:00.000+02:00Köszönöm Max, hogy állandó olvasóm lettél:))))))))...Köszönöm Max, hogy állandó olvasóm lettél:)))))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-46580078874097002342009-04-09T06:19:00.000+02:002009-04-09T06:19:00.000+02:00Kedves Névtelen(aki Móni!):a kérdés jó, és nagyon ...Kedves Névtelen(aki Móni!):<BR/><BR/>a kérdés jó, és nagyon szívesen válaszolok:<BR/><BR/>kenyérsütő gép: a tészta program, 1 ó 50 p, ebből az első 50 p a tészta készítés. Ebben van 18-25 p előmelegítés/várakozás, majd dagasztás, de csak egyszer.<BR/><BR/>Kézzel/kézi robotgéppel: kb-12-15 perc alatt össze lehet dolgozni a megfelelő állagú tésztát.<BR/><BR/>Miért a kenyérsütő? <BR/>-kényelem<BR/>-nagyon jó minőségű tésztát lehet vele elő állítani<BR/>- nem kell vele különösen foglalkozni, mellette állni.<BR/><BR/>Kelesztés: ha úgy nézzük 2x dagasztod és 2x keleszted mindkét esetben, mert amikor kiveszed a tálból ás átdolgozod, formázod az is dagasztás.<BR/><BR/>Remélem nem voltam túl bonyolult:)<BR/><BR/>Kérdezz nyugodtan segítek. maxMaxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-5419617711270496382009-04-09T04:23:00.000+02:002009-04-09T04:23:00.000+02:00Megint én vagyok, a névtelen (aki Móni, de nincs j...Megint én vagyok, a névtelen (aki Móni, de nincs jelentõsége), és szeretnék még kérdezni. Nekem nincs kenyérsütõ gépem, azért vagyok tudatlanka, szóval miért 50 perc a dagasztás? Ennyi ideig nyomorgatja a tésztát, vagy már kelesztés is van benne? Tehát ha kézzel csinálom, akkor "rendesen", kétszer kelesztem? Köszi, ha válaszolsz :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-25550061751855394002009-04-08T20:23:00.000+02:002009-04-08T20:23:00.000+02:00Edit: nagyon szuper, köszike!!!Mici: ne add fel, n...Edit: nagyon szuper, köszike!!!<BR/><BR/>Mici: ne add fel, nagyon jóóóó recept!<BR/><BR/>Limara: várom a beszámolót:)<BR/><BR/>Trinity: ment és készít:)<BR/><BR/>Fruzska: látod nincs új a nap alatt!<BR/><BR/>Kedves Névtelen: az idő a pizza sütésére vonatkozik, de Jamie Olivernek van egy rapid pizza receptje, próbáld ki azzal.Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-73851487683406869542009-04-08T14:55:00.000+02:002009-04-08T14:55:00.000+02:00Na, most jól becsapódtam. 50 perc dagasztás, 30-40...Na, most jól becsapódtam. 50 perc dagasztás, 30-40 perc kelesztés PLUSZ 8 perc... Hát ez nem túl gyors. Irány a fagyasztó!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-64250046184778133402009-04-08T13:08:00.000+02:002009-04-08T13:08:00.000+02:00Max nagyon guszta. Tudod honnan ismerős ez a recep...Max nagyon guszta. Tudod honnan ismerős ez a recept? Mikor még fiatal házas asszonyka voltam immáron 14 éve, akkor jött ki a Főzzünk magabiztosan lefűzhető recept sorozat. Ott olvastam erről a jó kis pizzáról.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-91560796204711677222009-04-08T13:01:00.000+02:002009-04-08T13:01:00.000+02:00Max, Edit:mentem:)))Nagyon klassz!!!Max, Edit:<BR/>mentem:)))<BR/>Nagyon klassz!!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-10089713678713454572009-04-08T09:09:00.000+02:002009-04-08T09:09:00.000+02:00Piizát akartam vacsira, kipróbálom ezt! Köszönet é...Piizát akartam vacsira, kipróbálom ezt! Köszönet érte! :))Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-20173423027599977542009-04-08T08:52:00.000+02:002009-04-08T08:52:00.000+02:00Jaj, ugy orulok, hogy tetszik!Nalunk is ez volt a ...Jaj, ugy orulok, hogy tetszik!<BR/>Nalunk is ez volt a vacsora, pillanatok alatt kesz lett, ugyanis a teszta elore le volt fagyasztva. Neki kell fogjak kelttesztat gyartani a hutonek. :-)Edit (Esc)https://www.blogger.com/profile/03189960641205977495noreply@blogger.com