tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post8381452265214364119..comments2023-12-18T08:55:13.372+01:00Comments on Max konyhája: Lassan sült marha burgundi mártássalMaxhttp://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-1135491430691804462009-01-04T18:02:00.000+01:002009-01-04T18:02:00.000+01:00Szuper örülök!!Hajrá a hokkaido kalácsra!!Szuper örülök!!<BR/>Hajrá a hokkaido kalácsra!!Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-15311725289995753882009-01-04T18:00:00.000+01:002009-01-04T18:00:00.000+01:00Elkészítettem! Isteni volt! Köszönöm Max!Elkészítettem! Isteni volt! Köszönöm Max!librahttps://www.blogger.com/profile/10195544985927444106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-4857601280582895232008-12-29T10:29:00.000+01:002008-12-29T10:29:00.000+01:00Szia Mesi! Részlet a leírásból:"Az alacsony hőfoko...Szia Mesi!<BR/> Részlet a leírásból:<BR/><BR/>"Az alacsony hőfokon pároláshoz leginkább a marha-, borjú-, sertés- és bárányhús a megfelelő. Azonban csirke- illetve kacsahús is lehet, fontos, hogy kicsontozott mellhús legyen. Bakteriológialag egész kacsa illetve csirkehús sütése 80 fokon nem ajánlott. Vad- és lóhús szintén nem ideális, mivel az utánpárolás a húsban további érési reakciót vált ki, melynek következményeként egy jellegzetes aroma keletkezik, s ez nem mindenki ízlésével találkozik."<BR/><BR/>Többet itt találsz: <BR/><BR/>http://href.hu/x/7rn4Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-67834946438196036742008-12-29T09:55:00.000+01:002008-12-29T09:55:00.000+01:00Max!Igen jól hangzik ez a étel.Lehet esetleg marha...Max!<BR/><BR/>Igen jól hangzik ez a étel.<BR/>Lehet esetleg marha hús helyett valami mást használni? Nálunk a család nem rajong a marha húsért!<BR/><BR/>Mesimehttps://www.blogger.com/profile/07675716305573571294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-66226854553947887682008-12-28T10:38:00.000+01:002008-12-28T10:38:00.000+01:00Képzeld el Nekem van egy ilyen fözőedényem.Ki fogo...Képzeld el Nekem van egy ilyen fözőedényem.<BR/>Ki fogom próbálni a recepted alapján!cukros szakácsnőhttps://www.blogger.com/profile/05087954023482849991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6655696919015341050.post-31791222194509720192008-12-26T12:44:00.000+01:002008-12-26T12:44:00.000+01:00Már olvasásra elindult a nyálelválasztásom, megyek...Már olvasásra elindult a nyálelválasztásom, megyek és melegítek ebédet magunknak :) Csodás menü volt, ez igen!<BR/><BR/>A fűszerkeverék pedig egy álom, imádom!Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.com