2013. július 8., hétfő

Éhes vagy? Egyél a Pandával! (X)

Éhes vagy? Egyél a Pandával!

Lehet, hogy egy kicsit megtévesztő a cím, mert senkit sem szeretnék arra kényszeríteni, hogy Pandamackók között kelljen étkeznie. Inkább ajánlanék egy egyszerű, online rendelési lehetőséget. 



A Panda jelen esetben egy online felület, ahonnan könnyedén rendelhetsz ételt. Sőt, hogy egyszerűbb legyen a dolog, akár okos telefon és tablet alkalmazással is elérhető. Az egyik legnépszerűbb mobil applikáció, könnyen kezelhető felülettel, és szerencsére sok vidéki lehetőséggel. A jelentős nemzetközi háttérrel és gyakorlattal rendelkező cég, folyamatosan bővülő partnereivel, a korrekt ételkiszállítást tűzte ki céljául. Azt célkitűzésük, hogy így egyszerűen fedezhetjük fel a világ különböző konyháit anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk otthonról. Törekednek arra, hogy a választék minél szélesebb legyen. 



Válogass kedvedre a szendvicsbárok, vegetáriánus menük vagy akár a magyar konyha ételei közül. Imádom az okos telefonok ilyen alkalmazásait. Van már receptkeresőm, ebből angol és magyar nyelvű is, aztán gasztroblog ajánló (ebben szerepelek én is) és most a FoodPanda. Ahogy mi hívjuk a kajakereső. Akár útközben, akár otthon a kanapéról könnyedén válogathatunk az éttermek kínálatából. Jelenleg 227 étterem szerepel a listán, és ezek nagy részének étlapja is elérhető, böngészhető. Rendelhetsz házhoz szállítva, itt a várható szállítási idő is elérhető, valamint választhatod, a helyben fogyasztom opciót is.

A mobil alkalmazásokat innen töltheted le.
A weben itt találod FoodPanda.hu-t.
Kövesd a Pandát a Facebookon is.

Gyere és egyél a Pandával J

Max

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin