Gyors ebédnek, vagy egy fárasztó nap után, estére, hozzá egy pohár
finom bor. Akkor jó az állaga, ha még krémes a mártás. Ha másnapra készítjük
elő, akkor sajnos egy kicsit ki fog száradni, ezt nem nagyon tudjuk
megakadályozni.
A frissen kifőzött spagettitől megfő a tojásos krémünk, de ha ezt
kevésnek tartjuk, pár pillanatig összefőzhetjük egy serpenyőben.
Elkészítési idő: 30 perc
Fotó: Szeiler Stúdió
50 dkg spagetti
20-25 dkg mascarpone
10-12 dkg reszelt kemény sajt (Parmezán)
2 tojás
20-25 dkg GusztaHús füstölt
szalonna
Fotó: Szeiler Stúdió
1. Főzzük meg a spagettit, sós lobogó forró vízben.
2. A tojásokat keverjük habosra, majd adjuk hozzá a mascarponét. Dolgozzuk
össze a reszelt sajttal.
3. Vágjuk csíkokra a füstölt sonkát, keverjük a tojásos krémhez.
Szűrjük le a spagettit, és keverjük össze a krémmel. Tálaláskor a tetejére
halmozzuk a maradék reszelt sajtot.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recepthez a húst a Gusztahús segített
kiválasztani, köszönjük!
A recept a őszi Kedvenc
Gasztro rejtvény magazinban jelenik meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése