![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJoVjLJvlscpicm8K27RqbM70Ukf42sChLfci-CNVjXkps5EUSBQ-yvbYkRCO-k6Ij-UNVyqSK0O5kZu1HZSHGtiP8EgHhsxMz37ra67gcI-zBV25yXqpdAcb12salAX5AECn8k0YEmgM/s320/gnocchi5.jpg)
2 csomag (kb. 1 kg gnocchi di Patate, tésztához):
1 fej fehér hagyma
5-6 gerezd fokhagyma
4-5 paradicsom
1/2 l paradicsomlé
sok-sok bazsalikom
sajt, olíva olaj, só, bors
A hagymát és a fokhagymát apróra vágom, és az olíván megfuttatom. Közben meghámozom a paradicsomot (ha nincs, akkor tökéletes a hámozott pari konzerv). Rá az olajos hagymára, közben a tésztát megfőzöm. A paradicsomot felengedem a paradicsomlével, összeforralom, kóstolás, ízesítés. A kifőtt tésztát beleforgatom a szószba, megszórom a tépett friss bazsalikommal, egy kis reszelt sajttal.
Előkészítéssel együtt kb. 20-25 perc.Kell tudni kompromisszumokat kötni, ez egy ízletes megoldás (nekünk).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése