2011. szeptember 16., péntek

Programajánló: Mindszent Havi mulatság, 2011. október 8-9

Mindszent Havi mulatság, 2011. október 8-9

Immár második alkalommal kerül megrendezésre Bodrogkeresztúrban 2011. október 8-9-én a Mindszent Havi Mulatság, melyen a helyi érdekeltségű kézművesek látják vendégül, és ismertetik meg az érdeklődőkkel a települést. Bodrogkeresztúr sokkal több attól, amit a sietős átutazó lát: a bronzkor óta lakott falunkban él szobrász, fotóművész, kézművesek és természetesen elhivatott borászok.Közvetlenül a település mellett folyik a kíválóan hajózható Bodrog, a természetvedelmi területnek számító ártéren pedig sok vizimadár lelte meg élőhelyét.
A kiváló borok - helyi ételek, kézművesek – szüret és aszúszedés, sétahajózás a Bodrogon idegenvezetéssel, kiállítások, egész napos programok, népi játékok, madárles, gyerekfoglalkozások várják az idelátogatót.
 
Délután Szarka Gyula (Ghymes) “Bor és lányka” című koncertje, este Táncház, ameddig a jó kedv tart!
 
Kóstoltat: Bott Pince, Füleky, Dereszla, Patricius, Puklus, Tokaj Nobilis, Breitehbach, Bodrog Borműhely,
 
Bemutatkozik a Borecet Manufaktúra és a Pántlikás Biokertészet is.
 
Belépőjegy: 2.000 Ft/fő (elővételben 1.500 Ft/fő) - az ár tartalmazza a programokon való részvételt, és pincészetenként egy bor megkóstolását.14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a részvétel.
 
 
Részletes programok http://www.tokajfestival.hu/ oldalon.
 
Infó és fotó a Mindszent Havi Mulatság Facebook oldaláról származik.
 
Max

2 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon színvonalas rendezvény lehet, nem hiszem hogy eltudnék menni? Kívánom hogy nagyon jó idő legyen, és sokan keressék fel ezt a vigasságot!

Max írta...

Azt hiszem idén én sem érek oda, pedig nagyon szeretnék.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin