2020. április 26., vasárnap

Kefires, szárított kovászos királybúza kenyér


Kefires, szárított kovászos királybúza kenyér



Többlépcsős kovászolási technikával elkészített kenyér, ami most nagy részben királybúza liszttel készült, ami természetesen tetszés szerint változtatható. Fontos tudni, hogy a receptet minden esetben csak egy alapnak kell tekinteni, és a legritkább esetben sikerül ugyanúgy. Tessék nyugodtan kísérletezni, próbálkozni (mi is így teszünk). Szeretném bemutatni, hogy azok akik esetleg kudarcot vallottak a kovász életben tartásával és felhasználásával, azoknak is számos módszer áll a rendelkezésükre, hogy ne kelljen „ipari” kenyeret, tésztát fogyasztani. Nagyon jó minőségű élesztővel, azt okosan felhasználva is már nagyon szép és finom dolgokat lehet készíteni. Ez a recept már egy kicsit bonyolultabb módszer, de érdemes kipróbálni.

A recept a testvér oldalunkon, a tanuljmegsutni.hu oldalon,  itt található


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin