2011. március 7., hétfő

Rántott pulykamell megújítva

Nincs recept, csak kép. Meg pár szó.


Rántott pulykamell Gabojsza módra. Azt írta Gabojsza, hogy a panír nem szívja meg magát olajjal sütés közben, és abbahagyhatatlan az evése.
Hát sajnos ez valóban így van. Durvára aprított kukorica pehely (natur corn flakes) és szezámmag keveréke. Panco morzsa helyett vidékre.
Ropogós, és tényleg nem tocsog az olajban.

Érdemes kipróbálni! Köszönöm kedves Gabojsza!

Max

4 megjegyzés:

Gabojsza írta...

Egészségetekre, kedves Max! Sajnos tényleg addiktív...egy héten 2x bő olajban sütni...de ha egyszer olyan finom!:-)

Max írta...

Köszike kedves Gbsz! Nagyon finom! Talán csak az olajszag, az ami egy kicsit vissza tart(-:

kalóriatáblázat írta...

Ezt ki kell próbálnom. :)

Max írta...

Ki ám! Nálunk ma is ilyen burokban volt a pulyka , a gomba és a hal is.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin