Elkészítési idő: 25-30 perc,
50 dkg burgonya
2 doboz csemegekukorica konzerv (lehet fagyasztott is)
10-15 dkg füstölt sonka csíkokra vágva,
1-1,2 l zöldség alaplé (kockából is készíthető)
1 kis fej fehér hagyma
1-2 teáskanálnyi sómentes ételízesítő
olaj, só,
1. Melegítsünk kevés olajat egy edényben, az apróra vágott fehér
hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a kockákra vágott burgonyát,
a sonkát és az ételízesítőt, pirítsuk le, sózzuk, majd öntsük fel az alaplével,
és főzzük 15-18 percet. Adjuk hozzá a kukoricát és főzzük még 5-8 percet.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recept nyomtatott változata a Kedvenc Gasztro rejtvény magazinban
jelent meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése