A téli hideg, szürke napok után, ilyenkor már kívánjuk a zöldet, a salátát.
Ez egy egyszerű változat, és szerencsére már sokféle, jó minőségű paradicsomos
halat lehet venni (vagy csinálni). Sok zöldséggel feldobva, akár egy könnyebb
vacsora is lehet.
Elkészítési idő: 20-25 perc,
80-90 dkg paradicsomos hal
2-3 dl sűrített paradicsom
2-3 dl ketchup
20-30 dkg paradicsom
1 fej jégsaláta
1-2 kisebb tv paprika
1-2 újhagyma
olaj, só,
1. Melegítsünk kevés olajat egy serpenyőben, az apróra vágott fehér
hagymát pár perc alatt pároljuk meg. Keverjük hozzá a sűrített paradicsomot, és
a ketchupot, sózzuk, és főzzük pár percet. Adjuk, hozzá halat forgassuk össze
és kapcsoljuk le az energiát.
2. Vágjuk csíkokra a jégsalátát, a paradicsomot és a paprikát. Keverjük
össze, és halmozzuk a paradicsomos halat a tetejére. Tálaláskor szórjuk meg
újhagymával.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recept nyomtatott változata a Kedvenc Gasztro rejtvény magazinban
jelent meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése