2009. június 10., szerda

Titkok, avagy a 7 újra

Sorban kapom a felkéréseket áruljak el magamról hét titkot.
Elsőként Zsuzska hívott játékba, aztán nemsokára Móni is írt, legutóbb pedig Trinity keresett meg.

Köszönöm a felkérést, de őszinte leszek, erre a kérdésre tavaly ősszel már válaszoltam.

Átolvastam és azt gondolom, ha már akkor ahogy leírtam, nem változtatnám meg. Igazából nem is sokat változtatnék, talán csak megforgatnám a sorokat.

A sorrend nem mérvadó!

korán kelő vagyok. Ez részben betudható az alvászavaromnak is és annak is hogy mióta az eszemet tudom, korán kellett kelnem. Reggeli szertartás: kávé főzés, hétköznap szendó készítés az aprónépnek, net böngészés, előző nap értékelése és ekkor készítem el a napi menetrendemet.

család. Nagyon sokat jelent, a saját családom is és az hogy családi vállalkozásban dolgozunk nagyon régóta, bár ennek is megvan a hátulütője. Fontos a kötődés és a Társ, a stabil háttér. Ez lehet szerelem de lehet üzlet társ is.

kacatok. Imádom. Gyüjtögető típus vagyok, és ezzel nagyon ki tudom idegelni Cicaanyát. de néha sikerül:-) mármint szerezni valami hőn áhított apróságot(vagy nagyobbat)

vatera. Előbbivel szöges ellentét az hogy imádok vaterázni. Venni és eladni. Valahol egy játék, de tetszik, és elég szép "életem" van ebben is, de ez is olyan mint a blogolás, nem lehet elbújni, látszani kell, és azonnal látszik milyen ember vagy. Képes vagyok megválni bármilyen tárgytól, nincsenek ebben érzelmi kötődéseim.

vásárlás. Én rendezem a napi beszerzéseket, otthol is és az munkában is. Férfi létemre imádok vásárolni, keresem az akciókat, és borzasztóan bosszant ha átvágnak és kihasználnak. 
Jaj és az is nagyon bosszant ha abban az áruházban, ahol naponta járok, és találkozom a "falumbéli" igazgató Úrral, aki megnéz de nem köszön!!  Csak néz a szép nagy szemeivel. Hahó én vagyok a Vásárló!!! Mindegy, de bosszant.

romantika. Romantikus vagyok, és el tudok érzékenyülni. De meg is lehet bántani. Mélyen és sokáig, de nemhiába, mérleg vagyok. Önfejű és néha makacs, de azt hiszem sokat változtam jó irányba. Remélem:-)

receptek. Ebben is gyüjtögető típus vagyok. Sok szakácskönyv, receptes füzet, magazin, kiollózott érdekességek, vagy egy lefényképezett oldal. Ha látok, hallok valamit ami megindítja a fantáziámat, akkor arra rágerjedek, de rendesen. Most az öregtésztás kenyér, TittyBaba szülinapi tortája és a karácsonyi lazac okoz kutatási lázat.

Maradok ennél, és ha nem gond most nem dobnám tovább a labdát.

2 megjegyzés:

szepyke írta...

Vatera? Szintén zenész... Keress rá a nickemre, szepyke ....:D

trinity írta...

Tegnap valamiért nem olvastam....
Tök jó, ha egy férfiben is van romantika:)))

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin