2010. november 9., kedd

Mézes Mikulás könyv és a KÉS

18 szakács, cukrász, blogger kipróbált, mézeskalács tésztából készült közel 40 receptje az Öné lehet! Hogy mit kell ehhez tennie? Támogassa legalább 1000 forint jelképes összeggel a Gyermekétkeztetési alapítvány mindenki ebédel programját, és megküldöm a fantasztikus karácsonyi elektronikus receptkönyvet. SEGÍTSEN, majd kápráztassa el szeretteit a különleges sütemény, és étel receptekkel.

 Október 23-án, a KÉS program keretén belül civilek, szakácsok, cukrászok, bloggerek közös csapatmunkájaként megalkottunk több, mint 30 új receptet mézeskalácsból. Profi mézesbábosaink pedig remek ajándékötleteket mutattak be, amiket november 1-től bárki megszerezhet, ha támogatja a Gyermekétkeztetési alapítvány mindenki ebédel programját.





Mi a pontos teendő?

1)    Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit.
2)    Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg.
3)    Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
4)    Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet.
5)    Az e-mali megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.
6)    A támogatók számára a tervek szerint egy heti átfutással küldjük el a könyvet.

Köszönjük!!!

Max

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin