Szereted a mediterrán konyhát? Szereted használni a
levegőn szárított sonkát és olívaolajat és bogyót? Netán szereted
a gazpachót? Akkor ezt a kihívást Neked találták ki!
Idén is receptversenyt rendeznek a dél-spanyol régió legjobb
alapanyagai felhasználásával. A pályázaton való részvétel a tavalyi évhez
hasonlóan most is igen egyszerű, az egyetlen feltétel, hogy a megálmodott
recept – amely lehet akár magyaros, spanyolos, vagy bármilyen konyha ihlette
- legalább egy hozzávalója andalúz alapanyag legyen.
És hogy pontosan mik ezek az alapanyagok? Ebben segít
eligazodni a honlapukon elhelyezett terméklista, amiben a hozzávalók
mellett az is megtalálható, hogy pontosan hol lehet az adott ínyencséget
megvásárolni.
A legjobb receptek beküldőinek jutalma - akik
kiválasztásában ismételten segítségükre lesz Bíró Lajos a Bock
Bisztro vezető séfje és Vajda Péter a Dining Guide vezető
szerkesztője - egy komplett andalúz gasztronómiai élmény, vagyis az
andalúz chef, Enrique Sánchez által tartott főzőkurzus,
amelyen egy tradicionális dél-spanyol menüsor elkészítésének
csínját-bínját sajátíthatják el a résztvevők.
Nevezz az április 23-án induló versenyre
bármilyen recepttel, a lényeg, hogy legalább egy andalúz hozzávalót használj!
* A dél-spanyol élelmiszerek tárházát a honlapuk andalúz
terméklistájának segítségével fedezheted fel. Segítenek abban is, hogy
melyik terméket hol keresd!
* Töltsd fel recepedet legalább egy fotó kíséretében az Egy csipetnyi
Andalúzia nevű Facebook oldalra, május 20-ig. (Egy pályázó
csak egy recepttel nevezhet!)
* A feltöltött receptekre május 22-29-ig fogadják
a szavazatokat a Facebookon. Szólj ismerőseidnek, hiszen minél több szavazatot
kapsz, annál biztosabb a sikered!
Használd fel ezeket a pompás alapanyagokat, és ismertesd meg
a mediterrán konyhát a környezeteddel.
Max
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése