Mediterrán hangulat, és végre tudjuk, mivel lehet otthon megtölteni a
panini szendvics zsemléket. Ha ügyesek vagyunk, tudunk találni olyan
paradicsomot, ami ízes és megfelelően kemény.
Elkészítési idő: 10-15 perc
6-8 db szendvics zsemle
10-15 dkg krémsajt
10-15 dkg Mozzarella
3-4 kemény húsú paradicsom
2 teáskanálnyi aprított bazsalikomlevél (lehet szárított is)
1-2 csipet só,
1. Keverjük ki a krémsajtot a bazsalikommal. Karikázzuk fel a
mozzarellát és a paradicsomot. Vágjuk el a zsemléket.
2. Kenjük meg a zsemle belső oldalait a krémsajttal, terítsünk rá
mozzarella és paradicsom szeleteket. Finoman sózzuk meg a paradicsomot,
zárjuk össze a zsemléket, és
sütőpapírral bélelt kontakt grillben süssük össze.
Tipp és trükk: kevésbé áztatja el a szendvicset a paradicsom, ha
kikaparjuk a magját és úgy tesszük bele (a kikapart magot tegyük el a
fagyasztóba, pörkölteket, ragukat dúsíthatunk vele)
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recept nyomtatott változata a Kedvenc Gasztro rejtvény magazinban
jelent meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése