2009. május 27., szerda

"Sapkás díj"

Ancsikától kaptam ezt a díjat. Nagyon köszönöm, és őszintén örülök hogy én is a felsoroltak között vagyok. Mostanában nem sokat főzök, hiszen kezdődik a fagyis szezon, és ott kell helyt állnom. De azt ígérem, hogy ha lehet jelentkezem.

Ez már a második szakácssapkám, hiszen a Barátaim már megleptek egy 4*-os sapkával:) 



És akkor az én választottjaim ( a sorrend nem mérvadó): 

Sütis Néne: bár mostanában kicsit visszafogott, de attól még hatalmas cukrásztudományát mindig csodáltam, és miután találkoztunk már személyesen is, úgy érzem megérdemli ezt a díjat.

Ági aki főz (és ír): szuper receptek, szuper képek, és olvasmányos postok. Imádom olvasni.

Móni sok gyerekkel és praktikákkal: bár földik vagyunk, még mindig csak a neten találkoztunk. Várom nagyon a személyes találkát, de addig is szívesen olvasom az írásait.

és nem utolsó sorban:

Gabriella a kreatív (konyhából): a magyar és a holland (gyarmati) konyha fúziójának képviselője. Hogy miket tud összehozni, kint hollandiában, és főként azokból az alapanyagokból, az valami csoda.

és az ötödik:

a gasztroblogger társadalom. Akik mindent megtesznek azért hogy az emberek újra főzzenek, hogy mindent el lehet készíteni csak akrni kell. Mutassunk továbbra is jó példát, legyen az VKF! vagy Segítsüti, vagy receptverseny.

2 megjegyzés:

Maimoni írta...

Köszönöm, kellemes meglepetés volt ez így reggel!
Elmenjek a sapkáért személyesen a Bringatanyára?
:)))

Gabriella írta...

Köszi szépen!!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin