2010. november 2., kedd

A nagy Mézes Mikulás könyv és a KÉS támogatása

18 szakács, cukrász, blogger kipróbált, mézeskalács tésztából készült közel 40 receptje az Öné lehet! Hogy mit kell ehhez tennie? Támogassa legalább 1000 forint jelképes összeggel a Gyermekétkeztetési alapítvány mindenki ebédel programját, és megküldöm a fantasztikus karácsonyi elektronikus receptkönyvet. SEGÍTSEN, majd kápráztassa el szeretteit a különleges sütemény, és étel receptekkel.

 Október 23-án, a KÉS program keretén belül civilek, szakácsok, cukrászok, bloggerek közös csapatmunkájaként megalkottunk új recepteket mézeskalácsból. Profi mézesbábosaink pedig remek ajándékötleteket mutattak be, amiket november 1-től bárki megszerezhet, ha támogatja a Gyermekétkeztetési alapítvány mindenki ebédel programját.



Mit kell tenni azért hogy ez a nagyszerű könyv az Öné legyen? Csak emlékeztetőül, hogy ez egy különleges receptgyűjtemény, ami kifejezetten erre az alkalomra lett megszerkesztve.



1)    Utaljon minimum 1000 forintot a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszámára. Ez az összeg fedezi egy gyermek egy napi meleg étel szükségletének költségeit.
2)    Természetesen lehet nagyobb összeggel is támogatni a gyerekeket, ezt mindenki saját belátása, és lehetősége szerint teheti meg.
3)    Számlaszám: 10300002-10350923-49020011
4)    Az átutalási megbízás közlemény rovatába írja be a KÉS szót, és az e-mail címét, ahová tudjuk küldeni a későbbiekben az elektronikus kiadványt. Természetesen postai csekken is lehet befizetni, abban az esetben ugyan így kérjük megadni a KÉS szót, és az e-mail címet.
5)    Az e-mali megadása nélkülözhetetlen, mert csak így tudjuk eljuttatni a kiadványt.

Köszönjük a nagylelkű támogatását és reméljük sok örömét leli a Mézes Mikulás receptes könyvben!

A KÉS lelkes csapata.

Max

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Milyen mézeskalácsrecept, ha a Tante Fanny adta a kész mézestésztát? Kösz a választ!

Max írta...

Kedves Névtelen!

Köszönöm érdeklődésed, de legalább egy monogramot biggyeszthetnél az aljára.
A Mézes Mikulás könyv a recepteken kívül több alaptészta receptet is tartalmaz, közte saját összeállítást is.
Ezért. De miért olyanról osztod az észt, amit még nem is láttál? Könnyű a névtelenség álarca mögül a feszültséget kelteni. mi beletettük a munkánkat, Te mit tettél le? És hova?

Hadarik Rita írta...

Kedves névtelen író!
Igen, kaptunk tésztát, mert legalább 20 kilónyit elsütöttünk azon a napon. Egyébként, ahogyan Max már írta a könyv alapreceptekkel kezdődik, és egyébként sem a TF-t reklámozza. Nagyon színvonalas, sokaknak fog örömet okozni. És reméljük, a gyerekeknek a legtöbbet. Szerencsére nagyon sokan szimpatizálnak a programmal. Kívánom, hogy minden kezdeményezés sikerrel járjon, ami segítő szándékú. Hadarik Rita

Garffyka írta...

Szia Névtelen. Igen, TF adott kész mézeskalács tésztát - mint Max és Rita írták, ezen kívül más alaptészták is készültek és ezek receptjei is a Mézes Mikulás könyvben vannak -, de ha hiszed, ha nem, ugyanabból a mézeskalács tésztából lett többféle sós előétel, leves, pohárdesszert, rengetegféle mézes süti és még "hagyományos" mézeskalács is. Szóval itt a Barba-trükk, hogyan lehet egyféle alapanyagból negyvenfélét kihozni, hogy mind más legyen, s mind finom legyen :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin