2010. október 15., péntek

Egy-két-három és KÉS!

Megsütjük az év mézeskalács könyvét:Biztosan volt már úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kézzelfogható, bevált receptje, vagy éppenséggel az apró trükkök hiánya miatt fulladt kudarcba a sütés? Ennek hamarosan vége, mert a KÉS csapata az október 23-ai maratoni mézeskalácssütésen egy egész könyvnyi receptet fog elkészíteni, ami nem hiányozhat senki receptes repertoárjából sem!


Nem kisebb cél érdekében tesszük ezt, mint hogy segítsünk azoknak a családoknak, ahol kisgyermekek tartósan nem jutnak meleg élelemhez. Könyvünkkel a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programjának kisgyerekeit szeretnénk támogatni.
SEGÍTSEN, ÉS VIGYE A KÖNYVET!

2010. november 1. és 30. között azok a személyek, vállalkozások, aki a GYEA Mindenki Ebédel programjának minimum 1000 forintot átutalnak, és az átutaláson feltüntetik az e-mail címüket, megküldjük a Mézes Mikulás című mézeskalács könyvet. Nagyobb értékű felajánlásokkal még több gyermeken tudunk együttesen segíteni!
Max

7 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Gratulálok!!!

Zajos sikert és sok-sok felajánlást kívánok!

Névtelen írta...

Szuper ötlet és milyen ismerős honnan is jött....?:-))))

Max írta...

kedves Névtelen!

Nem tudom hogy mire gondolsz, de nyilván az én szemszögem ebben a történetben nem érdekes. Ha esetleg vállalnád magad, és kifejtenéd mire is gondolsz, az jó lenne. Ha meg nem akkor mit is akarsz?

GasztroRéka írta...

Sejtem mire gondol a névtelen hozzászóló. Ennek ellenére, hogy én kimondottan nem szeretem a névtelen kommenteket. Hozzám csak emailcím megadásával lehet kommentelni.
Bennem is felmerült amikor ez a hirdetés megjelent, hogy nagyon hasonlít a másik karácsonyi jótékonysági akcióra.
Ez lehet véletlen is, ezért nyilván nem lehet alaptalanul vádaskodni.
Ha meg nem véletlen, akkor az azt jelenti, hogy a másik kezdeményezés jó és ötleteket ad másoknak is.
Bízom benne, hogy mind a két projekt eléri a célját és sok éhező gyerek ehet legalább karácsonykor annyit amennyit szeretne.
Abban is bízom, hogy sok jótékonysági dolgot szervez még a gasztroblogger társadalom.
Lehet legközelebb érdemes lenne előre egyeztetni az elképzeléseket!
Ahogy elnézem te mind a két akcióban benne vagy, de nem te vagy a főszervezője egyiknek sem.
Jó sütögetést szombatra!

Garffyka írta...

Fura világ ez, az embernek engedélyt kellene kérnie, hogy bármilyen formában is, de jót tehessen ...
Lényeg a lényeg, hogy neked Max barátom, aranyszíved és nemes lelked van, s mint az egyszeri ember, akkor vagy boldog, ha mások arcára mosolyt varázsolhatsz! :)

Eperlány írta...

Teljesen mindegy honnan jön az ötlet, ha a végeredmény valóban szép, mert ez a mézes-fenyő valóban az volt élőben. Remélem, senki nem esett neki.

Max írta...

Nem tudom a fenyő sorsát, de majd megkérdezem.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin