2011. november 21., hétfő

Könyvajánló: Manókonyha

Szeretnék ajánlani egy nagyon aranyos szakácskönyvet, a Manókonyhát. Nagyon kedves gasztrobarátom, Ízbolygó (Ugray-Nagy Tünde) írta és fényképezte. Az első, gyermekeknek íródott szakácskönyv sok-sok jó recepttel.



...mert nem igaz, hogy csak a nagyok tudnak főzni! A Manókonyha izgalmas, finom és közismert receptjei hamar meghozzák a kedvet a főzéshez minden gyerek számára, az alapok elsajátításától kezdve az igazi főfogásokig. A könyv nem titkolt célja, hogy kicsi és nagyok, gyerekek és kezdő felnőtt konyhatündérek révbe érjenek a konyhában.
Receptek és ötletek reggelire, ebédre, vacsorára, zsúrhoz, ünnepekhez, vagy csak ha úgy rágcsálnánk valamit - a levesektől a pizzáig!




A gyerekekkel főzni nem csak arra jó, hogy több időt legyen együtt a család; az ételek elkészítésénél a legkisebbek is megismerkedhet az alapvető konyhai fogásokkal, használati eszközökkel és a pár lépésben elkészíthető, mégis tartalmas, egészséges és nem utolsó sorban finom ételekkel!
A könyv segítségével már 3 éves kortól megtanulhatják az alapvető fortélyokat a gyerekek, ahogy Ízbolygó gyerekei, Dalma és Bence, meg a többi gyerek is végigfőzték az összes receptet. Ajánlom mindenkinek az első, igazi itthoni gyerekszakácskönyvet, a Manókonyhát!

Megjelenik 2011. november 21.én. Előrendelhető 30% kedvezménnyel a Libri, vagy a Booklineoldalán. Dedikált példány is rendelhető kedvezményesen a rendeles@manokonyha.hu címen.

Szuper ajándék, ami utána megadja a gyerekekkel közös főzés örömét!

Max

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin