2012. március 29., csütörtök

Gasztroblogok-egy új gyüjtőoldal

Az elmúlt napok egyik, számunkra nem igazán kedvező döntése volt, hogy a gasztro.blog.hu oldal működést felfüggesztették a Szerkesztők. Szombaton ez az üzenet fogadott a gyűjtőoldalon:


Az 5. évét még megérte ez a gyűjtőoldal, a következőt már sajnos nem fogja. Nehéz volt ez a döntés, de elfogyott az energia a folyamatos küzdelemre a technikai háttérrel - ez nem rajtunk múlt. A linkek pillanatnyi állapotukban még itt maradnak, frissülni nem fognak, mivel a megváltozott admin felület ezt ebben a formában erősen nehezíti.
Mindenkinek további jó gasztroblogolást!


Sajnálom, mert sok látogatót köszönhetek ennek az oldalnak, sokszor ott néztem át, ki milyen bejegyzést tett közzé, és mik az aktuális események. Voltak technikai problémák, ebből számos konfliktus is adódott, de akkor is ez volt az egyik vezető tematikus gyűjtőoldal.

A hiányt pedig pótolni kell, ezért útjára indul egy új gyűjtőoldal:


Fogadjátok szeretettel, és reméljük, segít eligazodni a gasztroblogok világában.


Az új gyűjtőhely a Gasztroblogok oldal, ahol még a kezdeti feltöltések folynak, de frissen megjelent bejezések már láthatóak, így erről az oldalról lehet nyomon követni a blogbejezéseket és a fontos információkat, felhívásokat.

Jó böngészést a Gasztroblogok oldalhoz!

Max

2 megjegyzés:

kismária írta...

Kedves Max,
írtam a gasztroblogok.hu szerkesztőinek, hogy a te blogod miért nem szerepel a főoldalon és azt írták, hogy te nem engedélyezted nekik a megjelenést. Ez igaz? Nagyon gyanús nekem, mert az összes magyar blog fent van náluk, csak te nem. :(
kismarcsi

Max írta...

Nem szeretnék azon az oldalon szerepelni, zárjuk le ennyivel.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin