Hogy ismerhetjük fel a libamájnak álcázott kacsamájat? Szinte hetente hallunk vagy olvasunk a különböző médiákban a különböző élelmiszer-ipari trükkökről, átcímkézésékről és hús festésekről. Hogy óvjuk meg magunkat attól, hogy silány vagy éppen "átváltoztatott" árut kapjunk?
A BaromiJó.hu és
a Max konyhája közös projektje az elkövetkező hetekre, az hogy segítsünk a
kereskedők trükkjei között tisztán látni.
„Legálisan becsaphatlak, mert megtehetem és te meg
elhiszed!” Ezt a nem éppen kedves mondat lett a szlogenje, de hidd el, érdemes
lesz követni a bejegyzéseket.
Kezdetnek itt a libamájat vagy kacsamájat vettem kérdésre a
válasz.
Hiszünk abban, hogy van igény a minőségi, megbízható forrásból beszerzett élelmiszerekre.
Kövess minket a Facebook-n is, a BaromiJó oldalán.
Max
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése