2012. november 9., péntek

Beszéljünk róla: libamáj vs. kacsamáj

Hogy ismerhetjük fel a libamájnak álcázott kacsamájat? Szinte hetente hallunk vagy olvasunk a különböző médiákban a különböző élelmiszer-ipari trükkökről, átcímkézésékről és hús festésekről. Hogy óvjuk meg magunkat attól, hogy silány vagy éppen "átváltoztatott" árut kapjunk? 
BaromiJó.hu és a Max konyhája közös projektje az elkövetkező hetekre, az hogy segítsünk a kereskedők trükkjei között tisztán látni. 
„Legálisan becsaphatlak, mert megtehetem és te meg elhiszed!” Ezt a nem éppen kedves mondat lett a szlogenje, de hidd el, érdemes lesz követni a bejegyzéseket.

Kezdetnek itt a libamájat vagy kacsamájat vettem kérdésre a válasz.




Hiszünk abban, hogy van igény a minőségi, megbízható forrásból beszerzett élelmiszerekre.

Kövess minket a Facebook-n is, a BaromiJó oldalán.

Max

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin