2008. június 27., péntek

Ebéd az ételgyárból

Mit eszünk ma?
Költői kérdés, de fontos. Az időbeosztásunk miatt, ezekben a hónapokban főzni csak ritkán tudunk, de főtt ételt kell enni. A külömböző ételfutárok, és kisvendéglők menű ajánlata mellett találtuk ezt az alternatívát. Az ételfutáros megoldás adagban egy kicsit kevéske volt, és olyan egyenízűnek tünt, a kisvendéglőknél pedig gyorsan végig ettük a választékot, és nagyon egyhangú volt.


Aztán megtaláltuk a megoldást, a közelben működő (kész)ételgyár márkaboltját, és annak választékát.

Csodát nem kell várni, de az adagok bőségesek, az ízek élvezhetőek, és árban sem vészes.

Műanyag tasakban, azonnal melegíthető, viszonylag hosszú szavatossági idővel.



Árak, csak példaképpen:

rizibizi 250 gr: 134 huf

töltött csirkecomb 340 gr: 464 huf

főtt spagetti 250 gr: 150 huf

milánói ragu 200 gr: 204 huf

lencsefőzelék 350 gr: 173 huf

pacal pörkölt 200 gr: 313 huf



Kóstoltuk:

Bab leves füstölt hússal: kicsit sós, de jó
penne carbonara szósszal: finom
galuska: ettem már sokkal rosszabb házi/éttermi galuskát is
zöldbab főzelék: vettem megint:-).......

A készítő cég egyik tulaja (3 mesterszakács alapította, a keszthelyi boltot a z asszonyok csinálják, a müködtető cég neve: "három séfné kft":-) ), híres mesterszakács, akit személyesen is ismerek.
Nemrég adták át a milliárdos beruházásban készült gyártó üzemet a "fly balaton" reptér közelében. Beszállítanak több kereskedelmi láncnak, és jelen vannak a közétkeztetésben is.

Enni kell, és ez egy jó alternatívának tűnik, jelenleg a próbálási stádiumban vagyunk, jegyezzük hogy melyik ízlett. Volt ami nem jött be, de egyszerű, olyat majd nem veszek.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin