2008. június 18., szerda

Morzsika Party 2., avagy kimaradtam a jóbol

Kitaláltam egy nehéz feladatot magamnak, beszámolót írok egy olyan összejövetelről, amit a Barátaimmal együtt szerveztünk, de nem vettem részt rajta. Míg Ők mulattak, addig én is mulattam, hiszen Aya elballagott. (képek és idő hiányában post késöbb!)

Azt hiszem egy kicsit bonyolultan írtam le, megpróbálom kiboncolni. Van egy jó kis baráti kör, melynek tagja vagyok, de benne van Pannicica, Lilian, Garffyka, Tulippe és még sokan (a sorrend nem jelent semmit, és hely hiányában elnézést kérek a Többiektől:-) ), szóval a Morzsikák.
Egy internetes fórumon találkoztunk, és kovácsolódtunk össze egy pompás csapattá, akik már a második találkájukat tartották.(tervezés alatt a harmadik, de azon mindenképpen ott szeretnék lenni). A fent említett családi esemény és nyári elfoglaltságom miatt (fagylalt) sajnos nem tudtam ott lenni, de lélekben és telefonon bejelentkeztem.(így legalább biztosan rólam is beszéltek:-)

Lássuk a beszámolót, több részletben teszem közzé.


Kell az energia, készül a sok finomság.



A nap abszólút sztárja, a házigazda Garffyka kisfia, Manó. (tündéri gyermek, én már találkoztam vele személyesen)


Némi fogyást látok a képen.


Mit fogyást, pusztítást:-)



A sokak által várt juhtúrós puliszka, friss paradicsommal.

Készült: juhtúrós puliszka, padlizsán krém, cseresznyés-túrós süti, reform cseresznyés lepény, és egy zebratorta, ami ajándékba készült (sajna nem nekem:-( )

Egy kicsit átértékeltem a halatortántévésszutyokműsorok narrátori munkáját, és aláírom, egy kevéske agyi károsodás mindenképpen kell ehhez a munkakörhöz.

folyt. köv.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, ez egy pompás kis csapat!

Mai napig nem hiszem el, hogy találkoztunk :))

Na majd a MP-III., amikor még többen leszünk (kacsintós smiley)

Pannicicca

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin