Képes beszámoló a parfétortákról. A parfé egy mélyhűtött, tejszínkrémes desszert, ami normál hőmérsékleten nem olvad, így könnyen tárolható és fogyasztható.
Parfétortáink a
Bringatanyán:
Epres-vaníliás
Karamella és tiramisu.
Emeletes, az alsó réteg: vanília csoki darabkákkal,
a felső eper, eperlekvárral töltve.
Design by Bringatanya
Házi receptek
itt és
itt!
8 megjegyzés:
Nagyon-nagyon gyönyörűek! Lesznek receptek is? Nekem a legjobban az utolsó tetszik. :)
Nagyon szépek szerintem is és ennék belőlük szívesen .-)
Ajaj, választani sem tudnék. Mindegyiket megkostolnam...
Fantasztikusak a torták, engem most a karamell érdekelne, de azért a többibe is belekóstolnék:D
Jézusatya... Leborulok :-)
Asszem, tudnék választani: így, ilyen sorrendben :-DDD
Én is az utolsónak ülnék neki!
Egy házi recept engem is érdekelne, fagylaltgépem ugyan is nincs.
Köszönöm szépen!!
Receptekről annyit, hogy igazából ezek cukrászipari anyagokkal készültek, ezért inkább a házi változatot javasolnám:
http://maxkonyhaja.blogspot.com/2009/12/karacsonyi-parfe-torta-1934-bol.html
http://maxkonyhaja.blogspot.com/2010/01/csokis-vanilias-zebra-parfe-torta.html
Először így, ebben a sorrendben, aztán a középsőt előre és a harmadikat középre, aztán hátulról előre :D
Nemcsak finomak, de nagyon szépek is! Hiába na, aki profi, az Max :)
Megjegyzés küldése