2010. június 20., vasárnap

Parfétorták

Képes beszámoló a parfétortákról. A parfé egy mélyhűtött, tejszínkrémes desszert, ami normál hőmérsékleten nem olvad, így könnyen tárolható és fogyasztható.

Parfétortáink a Bringatanyán:


Epres-vaníliás


Karamella és tiramisu.


Emeletes, az alsó réteg: vanília csoki darabkákkal, 
a felső eper, eperlekvárral töltve.

Design by Bringatanya

Házi receptek itt és itt!

8 megjegyzés:

Pixie Pie írta...

Nagyon-nagyon gyönyörűek! Lesznek receptek is? Nekem a legjobban az utolsó tetszik. :)

Ottis írta...

Nagyon szépek szerintem is és ennék belőlük szívesen .-)

Edit (Esc) írta...

Ajaj, választani sem tudnék. Mindegyiket megkostolnam...

Zsuzsi írta...

Fantasztikusak a torták, engem most a karamell érdekelne, de azért a többibe is belekóstolnék:D

Chef Viki írta...

Jézusatya... Leborulok :-)

Asszem, tudnék választani: így, ilyen sorrendben :-DDD

Daisy írta...

Én is az utolsónak ülnék neki!
Egy házi recept engem is érdekelne, fagylaltgépem ugyan is nincs.

Max írta...

Köszönöm szépen!!
Receptekről annyit, hogy igazából ezek cukrászipari anyagokkal készültek, ezért inkább a házi változatot javasolnám:

http://maxkonyhaja.blogspot.com/2009/12/karacsonyi-parfe-torta-1934-bol.html

http://maxkonyhaja.blogspot.com/2010/01/csokis-vanilias-zebra-parfe-torta.html

Garffyka írta...

Először így, ebben a sorrendben, aztán a középsőt előre és a harmadikat középre, aztán hátulról előre :D
Nemcsak finomak, de nagyon szépek is! Hiába na, aki profi, az Max :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin