2011. december 7., szerda

Ajánló: 5 Séf, 5 fogás, 5 bor kóstólása - Séfvacsora Hévizen

Programajánló: Csúcsgasztronómia Hévízen!

Meghívó a Mester 5-ös, Hévíz és Térségének kiválóságai által megrendezett jótékonysági Séfvacsorára.
A jótékonysági borvacsora bevételét a minden évben Hévízen megrendezendő Szabó Levente Emlékversenyen résztvevő fiatal generáció felkészítéséhez biztosítják.

5 Séf, 5 fogás, 5 bor kóstólása - A múlt és a jövő jelen lesz!

2011. december 9. péntek 19.05

Helyszín: Kis Helikon**** Residence Hotel Étterme, Hévíz, Kossuth u. 72.


A kreatív világgyöztes: Veres Ferenc mesterséf
A legszínesebb egyéni versenyző Prikryl József Venesz díjas mesterséf
Az ezüstös olimpikon: Mayer Tibor mesterséf
A fiatalság komolysága Tatár Attila séfmester
A hölgyek gyöngye Nagyné Ildikó mesterséf


A legutóbbi találkozásom Prikryl Józseffel, itt egy liba menüt készített 

Menü:

Hideg előétel:

Karamelizált pulykamell kávés zselében, csirával, hagyma csatnival, pászkalapon Bárány terrine
citromos répa köntösben, túrós polenta párnán
Konfitált kacsamellfilé gesztenye pudinggal, ribizliraguval
Borjúbríz galantin, aszalt paradicsomconcasse-val és uborka kocsonyával Royal tojás, fűszeres
sajtkéregben, sült paprika mártással,tésztafelhő alatt

 

Leves:
Szürkemarha erőleves szarvasgombával illatosított velős derelyével és zöldséggyöngyökkel

Meleg előétel:
Kecsege Kárpáti módra színes árparizottón és kecsegekolbász zöldségtócsival és sült savanyú
káposztával

Molekuláris gyomorsimogató koktél

 Főétel:

Kakukkfüves gyöngytyúkmellfilé roston sütve, fafülgombás jércetortácskán vajas-tejszínes demi-
glace-val, sütőtökpürével töltött cukkinigyűrűvel és párolt lótuszgyökérrel
Dióköntösbe bujtatott őzgerincfilé vörösáfonyás burgundi mártással, tormás céklával és gratinírozott
burgonyával

Desszert:
Mákosguba rétes, birskörtével tokaji borhabbal,csipkebogyópürével és pisztáciakaramellel

"Láthatatlan" kávé és különleges ízek Garamvölgyi Krisztián a világ 6 likőrnagykövete
egyikének készítésében

Infó:

2011. december 9. péntek 19.05
Helyszín: Kis Helikon**** Residence Hotel Étterme, Hévíz, Kossuth u. 72.
Ár:12.555.-Ft/fő
Helyfoglalás, információk: 06-83-340-754 vagy 06-20-9640-966

Ajánlotta: Max

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin