2009. január 17., szombat

A Barát(ságos) ital(a)

Ezt a flaska Barátság itókát hozta csütörtökön a királyi posta. Barátom ChefViki küldte nekünk. De ehhez tartozik egy kis történet is hogy mindenki értse.

Megpróbálom sorba rakni a dolgokat, remélem sikerül.

Pannicica (TheChefViki másik álneve) írt egy mailt, hogy velem álmodott (szegény), és dolgozik a (álom)projekten.

Karácsonyra megajándékoztam a Házias konyha bloggal, és a The Chef Viki művésznévvel. Ez volt a híres kényszerített bloggerkedés, ami azóta jogi fogalom lett:-)

Azóta ChefViki "dolgozik" is rendesen, termeli a bejegyzéseket, sőt azóta Trinity-t is sikerült a mély vízbe lökni, Ő is kedvet kapott. (hmm csak termelem a konkurenciát:-)




És akkor jött a postás és a csomag. Benne lapult ez a mézes pálinka, és egy kisérőlevél, ami felfedi az álmot.

Az volt a velem kapcsolatos álom, hogy kapok pálinkát, és én írok róla a blogban. Hibaforrás: az ország két végén lakunk, nem egyszerű az átadás.



Hát akkor kedves Barátom, minden álmod így teljesüljön, íme a bejegyzés. Sajna megkóstolni még nem tudtam, de biztosan fincsi lesz (ha nem akkor arról is írni fogok!!)

Köszönjük szépen!! 

3 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Jaj csak nem vagy beteg és gyógyszert kell szedned?

Sebaj, sor fog arra is kerülni előbb-utóbb! Finom, én megkóstoltam :-D

Váljék egészségetekre!

Névtelen írta...

Jujj, nagyon jót derültem ezen a "kikényszerített bloggerkedés" jogi kategóriáján:)))Jövőre tétel lesz a jogi karon.....Bár bennem az is felmerült, hogy a dolog tán még fertőző is:O, akkor meg ugye orvosi téma.
Mindenesetre az álmaimra muszáj lesz figyelni...

Max írta...

TCV: vezettem még az este, és azért nem volt próba, meg aztán egyedül nem megy, Cicaanya nem szereti a pálinkát, úgyhogy tarcsiba teszem, és ha majd jön a barátom akkor leszteszt.

Trinity: konplett eu-s okatási anyag lesz nelőle:-)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin