2010. február 14., vasárnap

„Karnyújtásnyi Balaton”-A Boglári diákok felhívása

rogramajánló:

„Karnyújtásnyi Balaton”-A Boglári Általános Iskola diákjainak felhívása Mennyi élménnyel, mennyi szépséggel és értékkel ajándékoz meg bennünket a Balaton! Legyen hát minden évben egy nap, melyen méltóan megünnepeljük! Az első ünnepnap legyen emlékezetes közösségi élmény!
2010. május 15-én, szombaton, alkossunk a Balaton körül élőláncot, ugyanabban a pillanatban énekeljük el együtt a „Széles a Balaton vize” kezdetű népdal első két strófáját!
Ha szereted a Balatont, kérlek nyújts kezet, hogy álmunk valósággá váljon! Tisztelt Balatont Szerető!
Ha azonosulni tudsz iskolánk diákjainak kezdeményezésével, kérlek, segíts abban, hogy a településedre jutó partszakaszon, vagy kerékpárúton, az élőlánc folyamatos legyen. Szeretnénk a sikeres rendezvényt világrekordként bejegyeztetni. Ne csak a rekordról szóljon ez a nap, legyen valódi ünnepe a Balatonnak: szervezzünk találkozókat, a településeinket szerető híres emberekkel, rendezzünk gyermekeink és szüleik számára vetélkedőket, zenés programokat, játékokat a Balatonról! Mutassuk be a Balatonról született képzőművészeti, irodalmi alkotásokat! Kezdeményezésünket a Balaton Fejlesztési Tanács mellett számos civil szervezet, és Balatont szerető magánszemély támogatja.Ha Te is „kezet nyújtasz”e nagyszabású terv megvalósításában, abban az esetben sikerülhet ez a páratlan kezdeményezés.
Honlapunkon keresztül minden érdeklődő tájékozódhat, a rendezvényről, a kísérő programokról, támogatókról, stb. 

 Ha egyet értesz a kezdeményezéssel, tedd ki valamelyik Logót, linket 
, vagy írj egy postot róla. 

Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin