2010. április 14., szerda

A gigantikus on-line szakácskönyv:

Az egyik hazai gasztro gyűjtőoldalról pár szó:

Konyhai partizánok találkozója a mineren
MÁR 600 gasztroblog, és 50 ezer recept a Szakácskönyvben

Az evés mindenkinek fontos. Tudjuk, hogy aki jó ízűen eszik, az ÉLVEZI az életet. Aki jó a konyhában, nyilván jóízűen eszik, tehát tudja, hogyan tegyen jót magával és másokkal. Összegezve, aki szeret és tud főzni, rossz ember nem lehet.
A Miner.hu felülete viszonylag egyszerű, étkezési típusokra leválogatva kínál recepteket, de a kíváncsiak címkefelhőben is keresgélhetnek. Viszonylag rövid idő alatt öt féle krumplis lángos receptből lehet válogatni, de majdnem ugyanennyi energiaráfordítással tudunk egy jó kis Sani tukre-re találni, ahol kenyér keveredik némi rózsaszirommal. Akiknek nem kedvére való az efféle kozmopolita kulinária, az egyszerű kipróbált tuti finom recepteket talál, de a magyaros, és egészséges kategóriának is vannak szép számmal indulói.
A Miner.hu Gasztro rovata (http://gasztro.miner.hu/) 2007 óta gyűjtik ezeket a jól főző, jó embereket és online gasztronómiai élménybeszámolóikat. Ma már 50.000 recept szerepel ezek közül a Szakácskönyvben (http://gasztro.miner.hu/szakacskonyv) is, kategóriákba sorolva, kereshető módon közzétéve. Mind a Gasztro rovat, mind a Szakácskönyv egyesével, emberi erővel válogatott tartalmak kínálatára törekszik, ami már most kétszer akkora, mint a sorban utána következő versenytársa. A Miner.hu bloggereinek száma szépen gyarapszik. Tavaly októberben még csak 30 ezer recept volt mintegy 500 bloggertől, most 20 ezerrel több a recept, és 2010-ben 100 új blogger jelent meg az oldalon.
Nemrégiben indítottuk el iWiW Klubunkat (http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2635228), illetve Facebook oldalunkat (http://www.facebook.com/pages/Miner-Gasztro/331926363714), ahol társalogni is lehet, illetve követni az újdonságokat a gasztro rovattal kapcsolatosan. 

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin