2011. november 22., kedd

Ajánló: Zila tortaforma kedvezménnyel karácsonyra

A Zila tortaforma és a Max Gastro közös karácsonyi akciója.

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!A múlt hétvégén lehetőséget kaptam a Zila tortaforma bemutatására, és kaptam egyedi kedvezményt a karácsonyi időszakra. A sikeres bemutató után az egyedi kedvezményes árakat egészen karácsonyig ajánlhatom a Max konyhája olvasóinak, látogatóinak.

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!Aki az elkövetkező időszakban a Max konyháján keresztül rendeli meg a Zila tortaformát, az kedvezményes áron teheti meg ezt. A kedvezményre kizárólag azok jogosultak, akik rendelkeznek sorszámozott, Max konyhája által forgalmazott egyedi kuponnal.

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!A kedvezményes árak:

Kerek, 12 szeletes Zila tortaforma, Max Gastro kedvezményes áron: 11.000.- Ft (bruttó)

Kerek, 8 szeletes Zila tortaforma, Max Gastro kedvezménnyel: 11.000.- Ft (bruttó)

Szögletes, 25 szeletes Zila tortaforma, Max Gastro kedvezményes áron: 11.000.- Ft (bruttó)

Az idén forgalomba hozott újdonság:

Rombusz, 40 szeletes Zila tortaforma, Max gastro kedvezménnyel: 12.875.- Ft (bruttó)

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!A kedvezmény érvényesítéséhez szükség van a Max konyhája-Zila tortaforma kuponra. A kupon hozzájutási feltételekről érdeklődjön a maxgastro(kukac)gmail(pont)com mail címen.

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!A kedvezményes kupon felhasználható a Zila Tortaforma webshopjában, és személyesen is a  Zila Kávéház – Krisztina Cukrászdában (1183 Budapest, Üllői út 452., nyitva: H-V 10:00-22:00-ig)

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!


Minden kedves Megrendelőnek segítséget nyújtok a forma használatához. Ismerje meg Ön is az én kedvenc Zila tortaformáimat!
A kupon hozzájutási feltételekről érdeklődjön a maxgastro(kukac)gmail(pont)com mail címen.

A bejegyzés 2011-ben kelt, jelenleg nem elérhető az akciós rendelési lehetőség!

Max

8 megjegyzés:

duende írta...

Még így is nagyon vicces az ára. Nem értem őket. Ha normális, korrekt áron adnák, már mindenkinek lenne otthon ilyen formája. Ők tudják... Illetve nem tudják.

Max írta...

Az hogy ki és mennyit kér illetve áldoz, az legyen az Ő dolga. Én segíteni szeretnék, azt gondolom a kedvezményt érdemes kihasználni.

Névtelen írta...

Ha olcsóbb lenne kapásból vennék 3 félét is.
Így elég drága,ugy hogy még spórolok rá.

Max írta...

Az árakat sajnos nem én szabom meg. Vegyél csak egy formát, ismerd meg a technológiát, és utána el tudod dönteni, kell e még másik forma.

Névtelen írta...

A zila honlapon található recepteken kívül esetleg tudsz még olyan forrást, ahol főleg sós finomságokról lehet olvasni ilyen formákban készítve (pl. partikra tökéletes lenne a mini rombuszos forma sós apróságokra)?
Válaszod előre is köszönöm!
Anna

Max írta...

Anna! Igazából én sós irányban dolgoztam az elején, azokat tudom ajánlani (Zila címszó alatt), de a mennyiséget át kell kalkulálni, mert a rombusz új, és még nem nagyon van alapanyag mennyiség hozzá.

jos írta...

Esetleg van idén is lehetőség kedvezményes vásárlára?

Max Gastro írta...

Termeszetesen. Irj egy mailt a msxgastro(kukac)gmail(pont)com ra, es megbeszeljuk.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin