2009. február 2., hétfő

Ez disznóság (3.): abált toka szalonna

Amikor megrendeltem a kellékeket, akkor kicsit több tokaszalonnát kértem a hentestől, hogy tudjunk csinálni egy kis abált szalonnát.

Megformáztuk egy kicsit, és a hurkához készített abáló lében, a torkossal* főztük meg.




Főzés után egy kis pihenő, majd sózás és



egy kis masszázs, frissen reszelt fokhagymával.




És a korona, házi darált fűszerpaprika bevonat.



Meg egy éhenkórász macska(szem)

*: az abált, ledarált húsokat hívják torkosnak


6 megjegyzés:

The Chef Viki írta...

Hogy ezek a cicák mindenhol ott vannak, én nem is értem :-DD Jó az ízlésük!

A fokhagymás, vajpuha tokaszalonna egy kínzás - már látványra is! Nyami :-)

Garffyka írta...

Leamaradtam ... a torkossal főztük meg ... a mivel?
Én csak két falatkányit kérek szépen, már nyitom is az ablakot :-)

Névtelen írta...

Imádom az abált szalonnát!
Ildikó

Mian írta...

Már napok óta csak nyelek és nyelek, ha idekukkantok! Nyammmmm! :)))
Jó kis disznótort rittyentettetek.

Azért remélem a cicusoknak is csak leesett valami!!!! :)

szarvasmici írta...

Max! Kérlek nézz be hozzám! Játékra hívlak!
Melitta

max írta...

Igen a cicáknak is jutott azért némi kis falatka.

Garffyka: torkos= az abált alkatrészeket hívják így.

Mici: dolgozom rajta, de el vagyok havazva;-)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin