2007. december 13., csütörtök

A receptverseny eredményhirdetése:

Véget ért az Estiskola receptversenye, az alábbi linken olvasható az eredmény, ahol a Szigetházi szelet közönség díjas lett. Köszönöm Mindenkinek aki voksolt, és annak is aki elkészítette.

http://konyha.estiskola.hu/2007/12/12/novemberi-nyerteseink/



Itt pedig a két link ahol a receptek és a hozzá fűzött vélemények olvashatók. Véleményezte Chef Bede Róbert a TV Paprika szakácsa, és Hegyi " Pedellus " Zsolt.
Mégegyszer köszönöm Mindenkinek aki támogatott.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Max, ez teljesen olyan volt, mint mikor a szakdolgozat bírálatot olvassa az ember... Eddig azt hittem, hogy főzni tudó, lelkes emberek a csudajó receptjeikkel versenyeznek, és nem a profin bevilágított, elrendezett, lelakkozott "hímzések" a favoritok, hanem az igazi ízek. Ennyit számítana itt is a külcsín? Az különösen szíven ütött, hogy csak azért lett közönségdíjas, mert a baráti kör egyfolytában szavazott :(( Nálunk akkor is te vagy a király és kész, és gratulálok a közönségdíjhoz! Puszi: Pannicica

Névtelen írta...

Garffyka: Max, kicsit értetlenkedve olvastam a szavazás eredményhirdetését és a receptekhez fűzött megjegyzéseket is. Csalódtam kicsit, mert szentül hittem, hogy a zsűri olyan receptet választ elsődíjasnak, amit láthatóan - és olvashatóan - nagyon sokan elkészítettek és dícsértek. Azon is meglepődtem, hogy nemcsak a beküldött recept, de a hozzá csatolt fényképek élessége, beállítása, arany-vágás megtalálása is számít, meg a háttér, meg a ... Könyörgöm, hiszen a bíráló konyharuhája is csupa maszat, mire befejezi a főzést és tálalást.
Max, Morzsika Village minden lakójának te vagy a séfek séfje, és továbbra is lelkesen és mohón várjuk a jobbnál jobb csudafinom receptjeidet :-)) És lelkesen szavazunk a decemberi receptversenyen is! :-)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin