Készítettem egy nagy adag kifli tésztát, és abból vágott csíkokba bugyoláltam a regnum ( spar saját márkás terméke, egész jól sikerült ) juhbeles virslit. Naaagyon jóóó lett.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigWsS1JyZvZ793LuBc4ZeWpVJV3atQrbcrm6P76LEqnc2yQpT292JCSxGVC_uPccjPPfQ2_leB3f7qUq0Ujx0-kbcfLYtUnkBHGSbFD4B4Zd7DpmH9PXwmuJHeNSEWk0wb72tnDOwJjFs/s320/kifl75.jpg)
Kifli alap tészta: 10 pár virslihez:
2 dkg olaj, 2 dkg só, 2 dkg cukor, 440 ml tej, 60 dkg sima liszt, 15 dkg rétesliszt, 11 gr szárított ( vagy 4 dkg friss ) élesztő.
Érkezési sorrendben a kenyérsütő tartályába, tészta program. Természetesen készíthető kézzel is, csak akkor legalább kelesszük 2 órát.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZD4IKLOvhkFdKq1VACSoHmKR9ocZGl9rxiogzxuF_wiD6strbD6N3ev5dDO3VJpCgKaQzIs4wCFFegxoou8Am7AJQJSY1Qk0ghvUFo6WPLkotNpU0b21jtW-e2i2jlySszxkClQMYTrU/s320/kifl70.jpg)
A kész tésztát 2 részre osztom, darabonként kinyújtom. A kinyújtott tésztát felvágom 10-10 csíkra, és beletekerem a virslit. Nem baj ha nem fedi teljesen a tészta, legyen rusztikus.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése