2008. október 30., csütörtök

A Hét

Először Gabriella dobta a kördést, ami nagy fejtörést okozott, és hosszan rágódtam rajta, de aztán jött a segítség:-) Gabojsza is megdobott. Innen már nincs menekvés, meg kell tennem. Alaposan tanulmányoztam a Kollégák írásait, mindenképpen arra törekedve, hogy kerüljem az utánozást és a sekélyességet. 
Mint ebben is, a GasztroBloggerek elég egyformák, nehéz lenne ebből a körből kitörni. De nem is akarok. 
A sorrend nem mérvadó!




- korán kelő vagyok. Ez részben betudható az alvászavaromnak is és annak is hogy mióta az eszemet tudom, korán kellett kelnem. Reggeli szertartás: kávé főzés, hétköznap szendó készítés az aprónépnek, net böngészés, előző nap értékelése és ekkor készítem el a napi menetrendemet.

- család. Nagyon sokat jelent, a saját családom is és az hogy családi vállalkozásban dolgozunk nagyon régóta, bár ennek is megvan a hátulütője. Fontos a kötődés és a Társ, a stabil háttér. Ez lehet szerelem de lehet üzlet társ is.

- kacatok. Imádom. Gyüjtögető típus vagyok, és ezzel nagyon ki tudom idegelni Cicaanyát. de néha sikerül:-) mármint szerezni valami hőn áhított apróságot(vagy nagyobbat)

- vatera. Előbbivel szöges ellentét az hogy imádok vaterázni. Venni és eladni. Valahol egy játék, de tetszik, és elég szép "életem" van ebben is, de ez is olyan mint a blogolás, nem lehet elbújni, látszani kell, és azonnal látszik milyen ember vagy. Képes vagyok megválni bármilyen tárgytól, nincsenek ebben érzelmi kötődéseim.

- vásárlás. Én rendezem a napi beszerzéseket, otthol is és az munkában is. Férfi létemre imádok vásárolni, keresem az akciókat, és borzasztóan bosszant ha átvágnak és kihasználnak. 
Jaj és az is nagyon bosszant ha abban az áruházban, ahol naponta járok, és találkozom a "falumbéli" igazgató Úrral, aki megnéz de nem köszön!!  Csak néz a szép nagy szemeivel. Hahó én vagyok a Vásárló!!! Mindegy, de bosszant.

- romantika. Romantikus vagyok, és el tudok érzékenyülni. De meg is lehet bántani. Mélyen és sokáig, de nemhiába, mérleg vagyok. Önfejű és néha makacs, de azt hiszem sokat változtam jó irányba. Remélem:-)

- receptek. Ebben is gyüjtögető típus vagyok. Sok szakácskönyv, receptes füzet, magazin, kiollózott érdekességek, vagy egy lefényképezett oldal. Ha látok, hallok valamit ami megindítja a fantáziámat, akkor arra rágerjedek, de rendesen. Most az öregtésztás kenyér, TittyBaba szülinapi tortája és a karácsonyi lazac okoz kutatási lázat.



Továbbiakban szeretném a nem csak gasztroblogger kollégákat és barátokat megszólítani. Azzal hogy mindjárt 7 áldozatot kellett bemutatni, elég hamar elhasználódott a blogger társadalom.

Szóval kiváncsi vagyok: Garffyka, Ancsika, és Horsi-Orsi(Kiskanál) -nál mi a "titkos" hetes.

A képet itt találtam, köszönöm.

3 megjegyzés:

Gabriella írta...

A korán kelés meglepett.:-)

Max írta...

Engem annyira nem, megszoktam:-)

s hogy miért? olvass ebbe bele:

http://alvas-zavar.blogspot.com/

Eva írta...

Szia Max, pótoltam a lemaradást, és elolvastam 7 dolgot rólad:) Valahogy elkerülte a figyelmemet ez a post, úgy tűnik, sok még a lemaradásom, mert rengeteg nálad a jó recept, mindet végig fogom mazsolázni. Már van egy pár kipróbálásra kiszemelt áldozat is köztük:)
Eve

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin