2008. október 31., péntek

Csak úgy: most kaptam és nagyon tetszik:) (update)

Most kaptam Jancsibától, és annyira tetszik, így megosztom a kedves Olvasókkal és ide szerkesztem Horasz kolléga által ajánlott tanfolyam linkjét:


KÖSZÖNETNYILVÁNITÁS

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben az évben is megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a 'küldd tovább' típusú e-mailekkel.

Sokat változtattatok az életemen!

* Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az rozsdát old és wc tisztításra is alkalmas.

* Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS-el
fertözött injekcióstübe. 


* Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz.

* Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.

* Azóta a gyerekemet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elöl, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak.

* Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves! 

* Még mindig várom a hírt attól a bizonyos beteg kislánytól, aki minden kinyitott e-mail utánn pénzt kellett hogy kapjon ahhoz, hogy meggyógyuljon! Különben ez a kislány is sok év utánn egyfolytában 5 éves!

* Lelkesen feliratkoztam amellé a 30milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beigért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyenbelépöket sem! 

* Hála nektek, már én is tudom hogy kell megfelelö partnert találni.

* Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a 
www.freemail.hu azonnali hatállyal törli az összes e-mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg. 

* Várakozásaim ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát ! 

* Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait! 

* Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindíg élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom!

Szóval menjetek a fra...ba ... !!! 
De nagyon vigyázzatok, mert ha nem külditek tovább ezt a levelet 10 percen belül legalább 555 embernek, akkor holnap kaptok postán egy három hónapos roma csecsemöt, amit ha du. 2-ig nem vesztek át, másnap postázzák az egész családot!


És akkor az ajánlott tanfolyam linkje:


ez se rossz:-)

7 megjegyzés:

starfi írta...

"postázzák az egész családot" :D

Névtelen írta...

Mekkora királyság! :-D

Ajjaj, akkor az utolsó mondat fenyegetés? Máris továbbítom a levelet :)

Pannicica

Névtelen írta...

Én már jó ideje ki se nyitom a továbbított leveleket, csak törlöm, de ez nagyon jóóó! Most kimásolom, és elküldöm azoknak a kedves ismerőseimnek, akik ilyeneket küldözgetnek nekem, bár csak remélni tudom, hogy megértik a célzást.

Horasz írta...

ehhe nagyon regota fejbol vagom ez a webcimet:

http://yikes.tolna.net/hoax/

az olyan barataimnak akik ilyen jellegu leveleket kuldtek, minden egyes level utan elkudltem a linket, egy rovid magyarazta kisereteben:)

Namarmost vagy leszoktak rola, vagy csak engem hagynak ki...vegul is mindegy, az eredemeny ugyanaz:D

Garffyka írta...

Max, ez nem járja, majdnem a torkomon akadt a falat! :-) (mert a gép előtt gubbasztva eszem az irodában) Nagyon tetszik, ha szabad használni fogom, postaládám lassan eléri a kritikus tömegét a kéretlen körlevek miatt.

Névtelen írta...

jól szórakoztam:)

Névtelen írta...

Nagyon jó:)))))
üdv:Hajni

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin