2008. október 23., csütörtök

Gordon Ramsay könyvek

Egy kis motiváció. Három gyönyörű Gordon Ramsay könyv az Alexandra online áruházában, még péntek éjfélig 40 %-os kedvezménnyel.
Mivel az áruház online, még van két nap amíg lehet rendelni!


Nem szeretném most GordonR-hez fűződő rajongásomat részletezni, inkább pár háttér információt szeretnék megosztani, és így kedvet csinálni ezekhez a gyönyörű könyvekhez.






Gyönyörű menüsorok, de ami fontos, szakmailag lektorálta chef Kalla Kálmán, a Gundel nyugalmazott Aranysapka díjas konyhafőnöke! A receptek kezelhetősége és valódisága innentől már nem is lehet kérdés.







A legvagányabb séf élete. Mindenki azt hiszi, ismeri az igazi Gordon Ramsayt: goromba, nagyhangú, mániákus és rettenetesen önfejű. Ez most itt az ő valódi története...


Ez egy életrajzi regény, receptek nélkül, viszont tele szakmai utalásokkal és trükkökkel. Ennek és a következő "bibliának" a szakmai ellenőrzését Bittera Dóra és Molnár B(űvös szakács) Tamás végezték, akiket a gasztroblogger társadalom ismerhet a bűvös szakács nevű oldalról, és gasztronómiai munkásságukról.






A (Michelin csillagos) biblia.
Gyönyörű képek, leírások, olyan ételekről, amit kevesen tudnak megkóstolni közülünk. Nem szeretném magunkat lebecsülni, hogy soha nem jutunk el az éttermeibe, hanem azért mert esetleg mire odajutunk, addigra már lecserélik az ételeket.

Ötven fogás, szinte részletes érinthető képekkel, és leírásokkal. Nem hiszem hogy ezt a receptekért veszi meg valaki, hanem a séf személyéhez való kötődésből.


Gyönyörű. És azért lehet ám belőle főzni!!(én biztosan fogok:-) )


a képek és azinfók az alexanda.hu -ról származnak.

Köszönöm a Jézuskának a lehetőséget.

2 megjegyzés:

Gabriella írta...

Én is nagyon szeretem Gordont. A vasárnapi ebédek kötete pedig tényleg nagyon jó!!!!

Üdv, Gabriella

Gabriella írta...

Megint én vagyok. :-))))
Játékra hívlak, Max.

http://gabriellakonyhaja.blogspot.com/2008/10/7-dolog-magamrl.html

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin