2008. szeptember 29., hétfő

Receptverseny!!

Szolgálati közlemény:

! ! !

Desszert.eu által meghirdetett nagy repcetverseny2 a finisébe érkezett!

A nevezési határidő 2008. 10. 20.!!

A nevezési lehetőségek megváltoztak, egy kicsit tágabb lett a beküldhető receptek köre, és a nyeremények is komolyabbak lettek!

Részletes tudnivalók itt!
 
! ! !


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Izgatottan várjuk Vojtár Annamária receptjeit a fotósorozattal...

Ezt csak a májam mondja :) A verseny egyébként gondolkodóba ejtett. Még a margarin is tiltólistán van? Töröm-töröm a fejemet.

Pannicica

max írta...

Hajrá-hajrá!

Lilian írta...

Pannicica,
ez tetszett, a Vojtár Annamária...Vizualizáltam, hogy térdelőrajtban várja a gépe mellet a bloggerek újabb receptjeit:))))

A margarin sztem azét van tiltólistán, mert a legújabb kutatások szerint mégiscsak a vaj az egészségesebb!
(a margarin alapja ugye az olaj, namost az folyik...képzeld el, miféle eljárások, adalékok kellenek ahhoz, hogy szilárd halmazállapotba menjen át:O
Én úgy tudom, a világháborúra speciálisan a katonáknak fejlesztették ki vaj helyett, mert eltarthatóbb...)

Garffyka írta...

Max, ez tényleg gondolkodóba ejtő, margarin se, most azon törpölök, milyen sütim van, ami zsírral készül.
Gondolom te is sütsz-főzöl gondolatban, várom a te pályaműve(i)d, tőled mindig jókat lehet tanulni.
V.A.-ra kíváncsi leszek ... de jobb lenne nem találkozni vele ismét, legalábbis nem az eddig ismert körülmények között.

max írta...

Semmi gond, csak szeretnének lépni a vajkrémes, pudingporos, sárgított krémektől.
Mondjuk ha belegondoltok, a sok joghurt krém, túró krém, vagy a házilag készített sárgakrém, tehát azért van más megoldás is.
A margarin a növényi zsírral készített, a vaj az állati zsiradékkal.

Lilian írta...

A vajkrémes süti tényleg nem túl korszerű...
De szerintem, Garffyka, nem arról van szó, hogy a tésztába( mert ugye van vajas kevert tészta is ) ne kerüljön vaj.....Az azért sztem jobb, mint a zsír.( sokak szerint ízre is más a margarinnal ill. vajjal készült tészta) A zsírral készült sütik köre szűk és nem is a legkönnyebben emészthetőek.
Ahogy Max írja, a puding előbb született, mint a pudingpor:)))
Tehát, van megoldás....
Igen, a margarin növényi....csak az a rengeteg állományjavító és E ne kellene bele, egész jó lehetne...

Viki írta...

A recept- és fotótolvaj nő neve nem Vojtár Annamária, hanem VOZÁR ANDREA

Az iwiwen itt található meg: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11036796

(Amikor felelősségre vontuk, átírta a nevét a Sütigyár oldalon egy álnévre.)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin