2010. január 9., szombat

Off topic: Nagyon tetszik

Két napja kaptam egy Barátomtól a linket, azóta legalább 5x megnéztem:



Van mire büszkének lennünk!

5 megjegyzés:

Daisy írta...

Bevallom, értek meglepetések, de nem biztos, hogy ez csak az én " saram". Nem tanítottak meg büszkének lenni arra, ami a MIÉNK.

Névtelen írta...

Bizony, van mire buszkenek lennunk, akarki akarmit is mond. Sajnos a magyar ember onbizalmat konnyu elvenni, s emiatt sokan vagyunk pesszimistak. Igaz, van is okunk a tortenelmi viharok miatt, de mivel a multat megvaltoztatni nem lehet, ezert elore kellene tekinteni. Altalaban az az emberi termeszet, hogy amink nincs, az kellene, ami van, azt nem ertekeljuk, csak ha elvesz. Pedig Magyarorszag gyonyoru!!! Foleg a tortenelmi Magyarorszag. Karib.

Max írta...

Hát igen, van ami hiányzott a korabeli töri oktatásból.

Karib! De jó hogy írtál, régen hallottalak!

Névtelen írta...

Szoktam neha itt is, ott is megjegyzeseket hagyni, neha regebbi recepteknel, s lehet, azok mar nem jelennek meg mostanaban. Kuldtem a rendes email cimre egy karacsonyi udvozletet, s irtam is, hogy ha lehet, a finom hazi fagyikat megkostolnank, amikor arra jarunk a nyaron. Hevizre szoktunk vinni kirandulokat minden nyaron. Ha kozeledik az ido, lehet, hogy kernek majd reszletes utmutatot, hogy megtalaljuk azokat a finomsagokat. Majd irok kesobb rendes emailt. Udv, Karib

Max írta...

Szia Karib!

Pár kommentet megtaláltam, a spamok közé rejtette a gmail. Írok majd én is egy hosszabb lélegzetet.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin